VIAŢA BUZĂULUI – O NOUĂ EDIŢIE!

VIAŢA BUZĂULUI  – O NOUĂ EDIŢIE!

Sâmbătă apare o nouă ediţie a săptămânalului Viaţa Buzăului. Cititorii de presă au la dispoziţie informaţii de interes local, articole de medicină naturistă, programe TV, anunţuri imobiliare şi locurile de muncă vacante.

viata 2 febr„Gripa se extinde la Buzău”, se titrează pe prima pagină. Aflaţi ce măsuri s-au luat în spitale după declararea epidemiei de gripă şi cine va beneficia de suplimentarea dozelor de vaccin antigripal.

„Zece proiecte majore pentru buzoieni”. Viaţa Buzăului prezintă cum va arăta, în viziunea autorităţilor locale, Buzăul viitorului. Locuitorii municipiului sunt invitaţi să voteze cele mai importante planuri de infrastructură. Buzoienii sunt informaţi şi despre stadiul proictelor de reabilitare ale Bibliotecii şi Spitalului Brătianu.

Veşti bune de la Consiliul Judeţean: În 2019 se va circula pe podul de la Vadu Paşii.

Bustul avocatului Petre Stănescu, parte a ansamblului Brâncuşi de la Dumbrava, a ajuns la Muzeul Judeţean. Aflaţi ce planuri are primarul cu sculptura ce poartă, surprizător, semnătura marelui artist.

Focarele de pestă porcină se extind. Citiţi cine s-ar face vinovaţi de răspândirea virulului.

În această ediţie este prezentat steagul oficial al municipiului.

Organizatorii evenimentelor sportive, în impas. Aflaţi cum criza de personal de la Ambulanţă afectează desfăşurarea competiţiilor în judeţ

Ion Viorel este urmărit de stigmaul blaturilor. Citiţi dezvăluirile fostului internaţional Aliuţă.

Alte ştiri din sport anunţă o victorie importantă a echipei de fotbal în sală şi recodul Marinei Baboi, care a devenit campioană naţională universitară.

Pe ultima pagină este publicat articolul „Vandalism sau neglijenţă”. Citiţi ce s-a întâmplat cu spoturile încastrate pe Cuza Vodă.

Dintre titluri, amintim: „Comisari europeni la Buzău”, „Directorii de instituţii, avertizaţi de prefect” şi „Rata criminalităţii, în scădere”.

pagini 2 febr

Publicat de: Editat de:
Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *

Te-ar putea interesa si

Comemorare

14.02.24 15:33 Ultima modificare 14.02.24 15:36

Cu multă durere în suflet anunțăm plecarea dintre noi a celui care…