VIAŢA BUZĂULUI – O NOUĂ EDIŢIE!

VIAŢA BUZĂULUI  – O NOUĂ EDIŢIE!

Sâmbătă apare o nouă ediţie a săptămânalului Viaţa Buzăului. Cititorii de presă au la dispoziţie informaţii de interes local, articole de medicină naturistă, programe TV, anunţuri imobiliare şi locurile de muncă vacante.

viata 30 ianuarie„Medicii anunță retragerea din centrele de vaccinare”, se titrează pe prima pagină. Citiți despre scandalul contractelor, sau mai bine spus a lipsei acestora. De la începutul campaniei de vaccinare, toate echipele medicale lucrează fără a avea contracte cu vreo entitate. Viața Buzăului prezintă nemulțumirile vaccinatorilor și problemele cu care se confruntă aceștia, deoarece nu au baza legală de funcționare. Prefectura a încercat să aplaneze conflictul lor cu autoritățile locale, fără succes. Aflați ce soluții de avarie a idedntificat coordonatoarea campaniei de vaccinare din județ.

În această ediție, citiți reportajul „Goana după ivermectină”. Buzoienii au golit farmaciile de medicamentul cu care la noi sunt deparazitați cânii, după ce au aflat că în alte părți ale lumii această substanță tratează infecția cu Covid. Citiți avertismentele medicilor, veterinari și umani.

Tot la stirile din sănătate, aflați că numărul insuficient de doze a condus la amânarea vaccinării unor categorii profesionale iar blocajul platformei de programare continuă.

Buzoienii sunt informați că a fost semnat contractul pentru 9 autobuze electrice, iar mașinile electrice au parcare gratuită în oraș. Aflați și de ce au înghețat lucrările la pasajul de la gară.

La Galerii este deschisă o expoziție a meșterilor populari.

Locuitorii din comunele unde transportul în comun este efectuat cu autobuzele Trans Bus primesc vești bune: „S-a bătut palma pentru subvenții mai mici”, adică autoritățile locale vor continua să sprijine operatorul de transport și cursele vor continua, chiar dacă se pare că la o frecvență mai redusă. Citiți și ce a declarat președintele Consiliului Județean despre transportul în județ.

Surpriză în cazul Gloria Buzău. Aflați ce a declarat președintele Neagu despre asocierea dintre Municipalitate și CJ Buzău. În pagina rezervată sportului, găsiți informații din handbal și fotbal.

Pe ultima pagină, citiți ce declară Petre Emanoil Neagu despre renunțarea la funcții în PSD.

Dintre titlurile ediției, amintim: „Ziua protestelor, în fața Casei Albe”, „Slalom printre gropi”, „Încă un pocinog, marca FRH” și „Cine va face curat în oraș?”.

pagini 30 ianuarie

Publicat de: Editat de:
Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *

Te-ar putea interesa si

Comemorare

14.02.24 15:33 Ultima modificare 14.02.24 15:36

Cu multă durere în suflet anunțăm plecarea dintre noi a celui care…