VIAŢA BUZĂULUI – O NOUĂ EDIŢIE!

VIAŢA BUZĂULUI  – O NOUĂ EDIŢIE!

Sâmbătă apare o nouă ediţie a săptămânalului Viaţa Buzăului. Cititorii de presă au la dispoziţie informaţii de interes local, articole de medicină naturistă, programe TV, anunţuri imobiliare şi locurile de muncă vacante.

viata 16 ianuarie„Proteste în Sănătate”, se titrează pe prima pagină. Aflați ce nemulțumiri i-au scos pe sindicaliști în stradă. La distanță de numai o zi, două organizații care reprezintă angajați din unitățile medicale și nu numai, au organizat manifestații în fața Casei Albe, iar liderii lor spun că acțiunile nu se vor opri aici.

Săptămâna care se încheie a fost marcată și de tensiuni în Educația buzoiană. O premieră s-a înregistrat la școala din Simileasca, unde colectivul profesoral a răsturnat o decizie a Inspectoratului Școlar, de numire a unui director. Citiți filmul evenimentelor în articolul „Numire cu scandal”.

Sarabanda schimbării directorilor de școli a creat nemulțumire și la Poșta Câlnău. Aflați câți directori au fost schimbați în județ și cum răspunde șeful ISJ Buzău acuzațiilor de numiri pe criterii politice.

În așteptarea celei de-a dua etape de vaccinare anti-Covid, reporterii au stat de vorbă cu reprezentanta medicilor de familie, cei care vor avea un rol esențial în acest proces. Aflați ce îi sfătuiește dr. Angela Mazdrag pe buzoienii care se încadrează în criteriile acestei etape de vaccinare. Viața Buzăului publică și lista bolilor cronice care vă dau dreptul să vă înscrieți.

În această ediție, se atrage atenția asupra unui obicei care ia amploare în oraș: posesorii de mașini distrug spațiul verde, în căutarea unui loc de parcare pe trotuar.

Veștile de la Palatul Comunal nu sunt deloc îmbucurătoare. Bugetul subțiat de pandemie a mărit impozitele cu 50%

La știrile sportive citiți despre programul de pregătire al fotbaliștilor și handbaliștilor.

Pe ultima pagină, Viața Buzăului publică articolul „Contestație la licitație” sau cum poate pierde Buzăul un proiect pe fonduri europene din cauza sistemului de achiziții publice..

Dintre titlurile ediției, amintim: „Început de an promițător la Centrul de Transfuzii”, „Construim Spital Municipal în Buzău”, „Buzoieni… nemuritori” și „Platforme îngropate la turnuri”. Roxelana Radu semnează reportajul de călătorie „Când luminile se sting”.

pagini 16 ianuarie

Publicat de: Editat de:
Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *

Te-ar putea interesa si

Comemorare

14.02.24 15:33 Ultima modificare 14.02.24 15:36

Cu multă durere în suflet anunțăm plecarea dintre noi a celui care…