VIAŢA BUZĂULUI – O NOUĂ EDIŢIE!

VIAŢA BUZĂULUI  – O NOUĂ EDIŢIE!

Mâine apare o nouă ediţie a săptămânalului Viaţa Buzăului, dedicată sărbătorilor de iarnă. Cititorii de presă au la dispoziţie informaţii de interes local, articole de medicină naturistă și un remember a ceea ce altădată dădea farmec acestei perioade, și anume colindele și tradițiile strămoșești. Mai puteți citi despre istoria sărbătorii de Crăciun și legenda Moșului.

viata 23 dec„Val de pensionări în Educație”, se titrează pe prima pagină. Citiți despre o situație fără precedent în școlile buzoiene: zeci de cadre didactice părăsesc sistemul de educație în plin an școlar. Până acum, pensionările se făceau la încheierea unui an școlar. Aflați care ar putea fi o explicație a fenomenului și cum vor putea responsabilii de la ISJsă găsească înlocuitori la catedră, după sărbători.

„Diana merită încă o șansă la viață”. Buzoienii cu suflet mare sunt chemați să ajute o adolescentă să lupte încă o dată cu o boală necruțătoare.

Cititorii sunt informați cum decurge pregătirea pentru vaccinarea anti-Covid și când va intra în vigoare sistemul electronic de taxare din autobuze.

În articolul „Muzeul cu lilieci”, aflați despre o atracție mai puțin obișnuită pentru vizitatorii colecției chihlimbarului de la Colți.

Buzoienii sunt invitați să viziteze o expoziție inedită, la Galeriile de Artă

În pagina rezervată sportului, citiți despre finalul de an excelent pentru Luceafărul.

La rubrica Simple note, citiți reportajul „Amintiri cu mesteceni”

Dintre titlurile ediției, amintim: „De la Hollywood, la Buzău”, „Generalele din Educația buzoiană, victorie definitivă și „Argint internațional, în pandemie”.

pagini 23 ddec

Publicat de: Editat de:
Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *

Te-ar putea interesa si

Comemorare

14.02.24 15:33 Ultima modificare 14.02.24 15:36

Cu multă durere în suflet anunțăm plecarea dintre noi a celui care…