VIAŢA BUZĂULUI – O NOUĂ EDIŢIE!

VIAŢA BUZĂULUI  – O NOUĂ EDIŢIE!

Sâmbătă apare o nouă ediţie a săptămânalului Viaţa Buzăului. Cititorii de presă au la dispoziţie informaţii de interes local, articole de medicină naturistă, programe TV, anunţuri imobiliare şi locurile de muncă vacante.

VIATA 21 NOV„Vești bune despre podul de la Vadu Pașii”, se titrează pe prima pagină. Aflați cum decurg lucrările la un obiectiv așteptat de multă vreme de comunitățile aflate pe cele două maluri ale râului Buzău. Șeful administrației județene a anunțat când va fi dat în funcțiune.

„Aglomerația de la UPU, greu de gestionat”. Viața Buzăului publică un interviu cu medicul-șef de la Urgențe. Aflați ce le reproșează dr. Zoican medicilor de familie.

Un ajutor a primit spitalul zilele trecute, prin sosirea a sute de teste rapide Covid. Aflați ce spun medicii despre acuratețea rezultatelor și cum vor contribui la descongestionarea activității.

Spitalele din județ care au secții ATI fac obiectul unor controale, dictate la nivel central în urma tragediei de la Piatra Neamț.

„Protest în fața prefecturii”. Aflați de se s-au revoltat comercianții de mărfuri industriale.

Buzoienii sunt informați ce se întâmplă cu lucrările de la Școala 11 și cu cât se vor majora impozitele și taxele locale, anul viitor. Se anunță „Plantări masive în Crâng” și un nou demers pentru preluarea pădurii, de la Romsilva, în administrarea orașului Buzău.

În articolul „Demers la premier”, aflați pentru ce proiecte locale a cerut Toma ajutor la cel mai nivel.

În săptămâna care se încheie, cultura buzoiană s-a mutat în online. Aflați cum s-a desfășurat Noaptea Muzeelor și festivalul de comedie COMIC 7B  

În pagina rezervată sportului, aflați cum încearcă Mihăilă să remonteze moralul handbalistelor, pentru marele meci cu Nantes, de duminică. Fotbaliștii adună victorii, în deplasare și acasă.

Pe ultima paginăm Viața Buzăului anunță construcția unei săli de sport pentru persoane cu dizabilități, prima din această parte de țară.

Dintre titlurile ediției, amintim: „Proteste SANITAS Buzău, în fața Guvernului”, „Orașul începe să fie împodobit”, „Biblioteca Județeană, închisă de Covid” și „Ultimele asfaltări”.

pagini 21 nov

Publicat de: Editat de:
Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *

Te-ar putea interesa si

Comemorare

14.02.24 15:33 Ultima modificare 14.02.24 15:36

Cu multă durere în suflet anunțăm plecarea dintre noi a celui care…