VIAŢA BUZĂULUI – O NOUĂ EDIŢIE!

VIAŢA BUZĂULUI  – O NOUĂ EDIŢIE!

Sâmbătă apare o nouă ediţie a săptămânalului Viaţa Buzăului. Cititorii de presă au la dispoziţie informaţii de interes local, articole de medicină naturistă, programe TV, anunţuri imobiliare şi locurile de muncă vacante.

viata 14 nov„Medicii de familie și pacienții cu Covid/Bolnavii sunt monitorizați… prin telefon”, se titrează pe prima pagină. Aflați ce spun doctorii despre problemele întâmpinate în supravegherea pacienților și ce motive au să refuze semnarea contractelor impuse de autorități.

Buzoienii sunt informați de ce autoritățile locale nu mai fac dezinfecția orașului, după modelul încercat în primăvară.

În această săptămână s-a înregistrat primul deces în rândul angajaților Spitalului Județean, cauzat de Covid.

Evoluția infectărilor cu noul coronavirus este prezentată pe larg în această ediție unde sunt publicate instantanee realizate în secții ATI.

Noile reguli privind igienizarea mijloacelor de transport creează „Probleme de buget”. Aflați ce soluții a găsit operatorul local.

Cititorii află cum vor arăta noile stații de autobuz și când va începe construcția lor, de ce au fost abandonate lucrările la noua Grădiniță din Dorobanți și cât va fi supraimpozitarea clădirilor și derenurilor neîngrijite.

O veste proastă: se închide Talciocul. Aflați care este motivația uneia semenea măsuri. În schimb s-au găsit „Soluții pentru piețe deschise”.

„Maluri în cădere” semnalează o problemă apărută la Heleșteul din Crâng și lacurile din Parcul Marghiloman.  

În pagina rezervată sportului, aflați că „Handbalistele au urcat pe podium” și ce adversar puternic are Gloria în Cupa României.

Pe ultima pagină citiți cum a fost sărbătorită la Buzău Ziua Veteranilor din Teatrele de Operații

Dintre titlurile ediției, amintim: „Crucea Roșie, peste tot și în pandemie”, „Cultura și Primăria”, „Utilaje pe variantă” și „Ziua Z, cu descinderi și la Buzău”.

pagini 14 nov

Publicat de: Editat de:
Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *

Te-ar putea interesa si

Comemorare

14.02.24 15:33 Ultima modificare 14.02.24 15:36

Cu multă durere în suflet anunțăm plecarea dintre noi a celui care…