VIAŢA BUZĂULUI – O NOUĂ EDIŢIE!

VIAŢA BUZĂULUI  – O NOUĂ EDIŢIE!

Mâine apare o nouă ediţie a săptămânalului Viaţa Buzăului. Cititorii de presă au la dispoziţie informaţii de interes local, articole de medicină naturistă, programe TV, anunţuri imobiliare şi locurile de muncă vacante.

viata26 ian” Nu treci de triaj, nu intri la ore”, se titrează pe prima pagină. Aflaţi ce măsuri se iau în unităţile de învăţământ, pentru a preveni explozia cazurilor de infecţii respiratorii. Suspiciunile de gripă au provocat absenteism la grădiniţe.

Buzoienii sunt informaţi despre planurile pentru realizare a centurii de est a municipiului.

Patronii solicită un ghişeu special unde să-şi poată plăti taxele către bugetul local. Citiţi ce spun autorităţile despre aglomeraţia de pe holurile Primăriei.

Pesta porcină, scăpată de sub control. Noi focare au apărut în judeţ, iar cei responsabili de gestionarea situaţiei ameninţă cu măsuri drastice, dacă nu vor fi respectate măsurile de siguranţă.

În această ediţie, citiţi despre disputele din Consiliul Local, pe tema pro sau contra magazine în şcoli şi de ce şcolile profesionale vor lua locul liceelor de la ţară. Aflaţi ce au descoperit inspectorii OPC în urma controalelor în benzinării.

Viaţa Buzăului prezintă planurile pentru înfiinţarea unui nou parc la Buzău, pe o suprafaţă de 45 de hectare, cu munte, câmpie şi deltă.

Ştirile din sport prezintă evoluţiile echipelor locale de handbal, fotbal şi futsal, în timp ce rugbistii încep cantonamentul.

Pe ultima pagină citiţi că Primăria va construi un bazin de înot acoperit.

Dintre titluri, amintim: „Un microbuz – muzeu va ajunge în tot judeţul”, „Buzăul nu duce lipsă de sânge” şi „Buzoienii reclamă gropile”.

pagini26 ian

Publicat de: Editat de:
Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *

Te-ar putea interesa si

Comemorare

14.02.24 15:33 Ultima modificare 14.02.24 15:36

Cu multă durere în suflet anunțăm plecarea dintre noi a celui care…