VIAŢA BUZĂULUI – O NOUĂ EDIŢIE!

VIAŢA BUZĂULUI  – O NOUĂ EDIŢIE!

Mâine apare o nouă ediţie a săptămânalului Viaţa Buzăului. Cititorii de presă au la dispoziţie informaţii de interes local, articole de medicină naturistă, programe TV, anunţuri imobiliare şi locurile de muncă vacante.

viata 19 ian„Aglomeraţie la ghişeele din Primărie”, se titrează pe prima pagină. Aflaţi ce alternative au buzoienii care doresc să-şi achite taxele locale.

„Pericol de îngheţ!” Ecogen, societatea care livrează agent termic către RAM, a solicitat mărirea preţului la gigacalorie. Citiţi ce se poate întâmpla dacă Municipalitatea nu va da curs acestei cereri.

Buzoienii sunt informaţi despre planurile de modernizare a cartierului Micro XIV, de ce sunt nemulţumiţi precupeţii din Piaţa centrală şi pe ce arteră rutieră periculoasă vor fi montate separatoare de sens.

Alerta de pestă porcină continuă la Vadu Paşii.

Buzăul se pregăteşte să folosească combustibilul viitorului. Citiţi unde vrea Primăria să deschidă staţii electrice de alimentare.

Viaţa Buzăului prezintă măsurile stricte luate în spitale, pentru prevenirea epidemiilor, după confirmarea primelor cazuri de gripă.

În această ediţie, aflaţi cum a fost sărbătorită Ziua Culturii la Muzeul Judeţean şi ce expoziţii au fost deschise cu această ocazie. Mai aflaţi ce este paşaportul cultural şi cine îl va primi.

Veşti bune pentru locuitorii de la sate: judeţul Buzău va avea un transport civilizat. Consiliul Judeţean pregăteşte un nou program de transport. Licitaţiile vor fi adjudecate de operatorii cu cel mai mic preţ şi cele mai noi maşini.

Pe ultima pagină este publicat articolul „Conflict în Primărie”. Citiţi ce replici dure au schimbat primarul şi un consilier local.

Dintre titluri, amintim: „Şomaj istoric în 2018”, „Au început procedurile de preluare a Pădurii Crâng” şi „Amicale de lux pentru HC Buzău”.

pagini 19 ian

Publicat de: Editat de:
Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *

Te-ar putea interesa si

Comemorare

14.02.24 15:33 Ultima modificare 14.02.24 15:36

Cu multă durere în suflet anunțăm plecarea dintre noi a celui care…