VIAŢA BUZĂULUI – O NOUĂ EDIŢIE!

VIAŢA BUZĂULUI  – O NOUĂ EDIŢIE!

Sâmbătă apare o nouă ediţie a săptămânalului Viaţa Buzăului. Cititorii de presă au la dispoziţie informaţii de interes local, articole de medicină naturistă, programe TV, anunţuri imobiliare şi locurile de muncă vacante.

viata 22 august„Interzis în pasaj”, se titrează pe prima pagină. Citiți ce spun edilii orașului despre faptul că, deși recent reabilitat si modernizat, ba chiar înfrumusetat cu o expozitie de istorie, pasajul subteran de pe Unirii este inaccesibil persoanelor cu handicap locomotor. O soluție ar fi. La fel și pentru pasajul de la Gară. Aflați care ar fi aceea și ce ar presupune implementarea unui sistem pentru persoanele cu dizabilități.

În această ediție, citiți despre gravul accident de pe Calea Eroilor, unde o șoferiță a lovit intenționat cu mașina un polițist pe motocicletă, care încerca să o tragă pe dreapta.

Buzoienii sunt informați despre un nou drum turistic care intră în reabilitare.

Măgura Art continuă și în pandemie.

Aflați de ce cadrele didactice amenință cu biocotarea începutului de an școlar.

Viața Buzăului prezintă instantanee de la resfințirea Ctedralei Sf. Sava și de la inaugurările a două obiective din acea zonă.

A ajuns și la Buzău o caravană care oferă materiale de studiu pentru copiii cu deficiențe de vedere. Citiți cum se desfășoară un atelier în mijlocul naturii.

În prag de campanie pentru alegerile locale, aflați cine sunt candidații pentru Primărie și Consiliul Județean, dar și ce surprize au apărut pe listele de consilieri.

Iubitorii artelor sunt invitați la Galerii, unde reputatul Gheorghe Ciobanu a ieșit pe simeze cu o nouă expoziție de autor.

La știrile sportive citiți cronica meciului dintre Gloria și Craiova lui Mititelu și aflați când vor debuta campionatele de handbal.

Sub genericul „Simple note”, se continuă călătoria în „Țara lui Litovoi”  – Oltenia de sub munte

Pe ultima pagină este publicat reportajul „Vinete atipice în grădinile legumicultorilor”. Aflați ce delicatese vor fi la dispoziția buzoienilor și de ce vinetele albe, verzi și tigrate, mici cât nuca sau lungi și foarte subțiri, sunt mai sănătoase decât cele clasice.

Dintre titlurile ediției, amintim: „Stare de urgență în centrele sociale”, „Reguli în noul an școlar” „Liceul tehnic, din nou model de bune practici” și „Un an de la atacul de la Săpoca”.

pagini 22 august

Publicat de: Editat de:
Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *

Te-ar putea interesa si

Comemorare

14.02.24 15:33 Ultima modificare 14.02.24 15:36

Cu multă durere în suflet anunțăm plecarea dintre noi a celui care…