VIAŢA BUZĂULUI – O NOUĂ EDIŢIE!

VIAŢA BUZĂULUI  – O NOUĂ EDIŢIE!

Mâine apare o nouă ediţie a săptămânalului Viaţa Buzăului. Cititorii de presă au la dispoziţie informaţii de interes local, articole de medicină naturistă, programe TV, anunţuri imobiliare şi locurile de muncă vacante.

viata 15 dec„Tavan prăbuşit peste elevi”, se titrează pe prima pagină. Aflaţi ce s-a întâmplat într- sală de clasă unde învaţă liceeni de la „Neniţescu”. Inspectoratul Şcolar a deschis o anchetă.

Buzoienii sunt informaţi că transportul public va funcţiona de Crăciun şi Revelion. O veste bună este şi că în curând vor putea ajunge cu autobuzul la Monteoru.

Parcul Furnica se transformă. Aflaţi când va fi inaugurat.

Începând de anul viitor, locatarii vor trebui să plătească chirie pentru subsolurile destinate adăposturilor antiaeriene. În oraş sunt 39 astfel de cazuri.

În această ediţie, aflaţi că s-au împărţit banii pentru plata datoriilor localităţilor din judeţ.

Trecerile de pietoni vor fi iluminate. Digitalizarea şcolilo se amână. Muzeul Judeţean a organizat expoziţii pentru persoanele cu dizabilităţi.

Aflaţi ce sancţiune a primit elevul hasdeian care a avut un conflict cu profesoara de desen

În săptămâna care se încheie, mai multe unităţi de învăţământ au organizat spectacole, în care elevii au arătat cât sunt de talentaţi.

Ştirile sportive prezintă performanţele buzoiene la Campionatul Mondial de Karate şi programul de pregătire al handbalistelor..

Dintre titluri, amintim: „Fost comandant IPJ, în partidul lui Ponta”, „Consiliul Judeţean premiază excelenţa”, şi „Ciolacu, o nouă dispută în partid”.

pagini 15 dec

Publicat de: Editat de:
Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *

Te-ar putea interesa si

Comemorare

14.02.24 15:33 Ultima modificare 14.02.24 15:36

Cu multă durere în suflet anunțăm plecarea dintre noi a celui care…