VIAŢA BUZĂULUI – O NOUĂ EDIŢIE!

VIAŢA BUZĂULUI  – O NOUĂ EDIŢIE!

Sâmbătă apare o nouă ediţie a săptămânalului Viaţa Buzăului. Cititorii de presă au la dispoziţie informaţii de interes local, articole de medicină naturistă, programe TV, anunţuri imobiliare şi locurile de muncă vacante.

viata 1 febr„Sentinţă într-un răsunător caz de crimă”, se titrează pe prima pagină. Aflaţi cum au decurs pledoariile finale şi ce pedeapsă a primit tânărul care şi-a incendiat iubita în urmă cu un an.

Reînfiinţarea Şcolii 6 stârneşte contradicţii. Citiţi ce discuţii a suscitat subiectul la ultima şedinţă a Consiliului Local.

Întâlnirea aleşilor municipali a consemnat şi o mutare surprinzătoare:. Aflaţi cine este consilierul PSD care a fost mutat în coada mesei şi de ce

Carmen Ichim a confirmat că intenţionează să candideze la primărie. Citiţi ce a declarat despre demiterea sa şi despre actualul primar.

„Niciodată nu am păţit aşa o ruşine” – este declaraţia cercetătorului Vânătoru, prima după evenimentele care au urmat concedierii sale de la Banca de Gene. Veştile nu sunt îmbucurătoare, nici după ce a fost renumit pe post.

Buzoienii sunt informaţi despre noutăţile de la Casa de Pensii şi avalanşa de cereri pentru bilete de tratament.

Citiţi ce atribuţii sporite au de acum înainte poliţiştii, de ce pasajul Horticolei nu a fost încă deschis şi ce modificări se mai pregătesc în traficul din centrul oraşului.

Aflaţi ce a declarat şeful Poliţiei buzoiene, în contextul valului de pensionări din IPJ.

În această ediţie, citiţi ce sfaturi transmit medicii specialişti despre bolile reumatice.

Viaţa Buzăului inaugurează rubrica Vox advocatus. În această ediţie, despre „Românii jefuiţi de instituţiile de recuperări”.

Buzoienii sunt invitaţi la o nouă expoziţie Pompiliu Dobrin.

Sub genericul Simple note, citiţi articolul intitulat „Acasă la dacii liberi”.

În pagina rezervată sportului, citi cronica derby-ului cu CSM şi despre vizita la Buzău a fostei campioane olimpice Paula Ivan

Pe ultima pagină, citiţi de ce Compania de Apă intervenit în Parcul Crâng

Dintre titluri, amintim: „Rotonda personalităţilor”, „Agricultura în pericol”,  „Caravana cu moaşe”, şi ”Şcoala Cilibia, închisă din cauza absenteismului”.

pagini 1 febr

Publicat de: Editat de:
Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *

Te-ar putea interesa si