VIAŢA BUZĂULUI – O NOUĂ EDIŢIE!

VIAŢA BUZĂULUI  – O NOUĂ EDIŢIE!

Sâmbătă apare o nouă ediţie a săptămânalului Viaţa Buzăului. Cititorii de presă au la dispoziţie informaţii de interes local, articole de medicină naturistă, programe TV, anunţuri imobiliare şi locurile de muncă vacante.

viata 7 dec„După cârtiţe, mai greu cu asfaltarea”, se titrează pe prima pagină. Refacerea carosabilului se dovedeşte o misiune „dificilă” pe unele străzi din Buzău. Citiţi ce nemulţumiri au buzoienii care locuiesc în zonele unde au fost înlocuite reţelele de apă sau gaze.

Cooperativa agricolă renaşte la Buzău. Aflaţi în ce comună din judeţ se va înfiinţa prima asociere a legumicultorilor din ţară şi cu ce scop.

Zilele trecute a consemnat o altfel de premieră. Liceul Tehnic este prima unitate de învăţământ din oraş cu centrală termică proprie.

Buzoienii sunt informaţi când va începe construcţia noilor obiective pe terenul fostei Maternităţi. Conducătorii auto vor avea o nouă cale de acces din zona băncilor spre bulevardul Unirii. Aflaţi ce lucrări se efectuează în oraş, care sunt ultimele asfaltări din acest an şi ce parcări intră în amenajare. Reabilitarea Blocului Operator din Spitalul Judeţean va fi reluată, dar data este încă incertă.

Citiţi unde s-a dat în folosinţă un nou loc de joacă şi în ce alte zone ale oraşului se construiesc asemenea obiective.

În această ediţie, aflaţi că „Hoţii atacă Piaţa centrală” iar Fiscul buzoian se ia „La trântă cu evaziunea fiscală”.

Viaţa Buzăului publică un reportaj realizat la prima călătorie a „muzeului pe roţi”. Aflaţi cum a fost primit Museum Bus la Mărunţişu şi ce planuri au autorităţile pentru a aduce cultura mai aproape de copiii de la sate.

Sub genericul Simple note, citiţi despre „Lourdes – locul în care speranţa nu moare niciodată”

În pagina rezervată sportului, citiţi ce declară antrenorul Ilie Stan despre rezultatele Gloriei din turul de campionat.

Dintre titluri, amintim: „Aproape 200 de ordine de protecţie, în 10 luni”, „Ziua Persoanelor cu Dizabilităţi, sărbătorită la Buzău” şi „Transport în comun civilizat, la Verneşti”.

pagini 7 dec

Publicat de: Editat de:
Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *

Te-ar putea interesa si

Comemorare

14.02.24 15:33 Ultima modificare 14.02.24 15:36

Cu multă durere în suflet anunțăm plecarea dintre noi a celui care…