VIAŢA BUZĂULUI – O NOUĂ EDIŢIE!

VIAŢA BUZĂULUI  – O NOUĂ EDIŢIE!

Sâmbătă apare o nouă ediţie a săptămânalului Viaţa Buzăului. Cititorii de presă au la dispoziţie informaţii de interes local, articole de medicină naturistă, programe TV, anunţuri imobiliare şi locurile de muncă vacante.

viata 16 nov„Scandal cu poze indecente la o şcoală”, se titrează pe prima pagină. Citiţi despre un caz incredibil, petrecut la o şcoală de prestigiu din Buzău, având ca protagoniste două fetiţe de 12 ani. Viaţa Buzăului prezintă poziţia Inspectoratului Școlar şi analiza făcută de un psiholog asupra comportamentului celor două eleve. Cazul a ajuns şi în atenţia DIICOT.

Tot pe prima pagină, citiţi articolul: ”Marcel Ciolacu, preşedinte PSD pe ţară?”

Aflaţi şi ce au declarat principalele partide despre rezultatele primului tur al alegerilor prezidenţiale la nivelul judeţului.

Buzoienii sunt informaţi că în centrul oraşului asfaltul trotuarelor este înlocuit cu dale, pe podul de la Metalurgica sunt restricţii de circulaţie care afectează şi traseele unor autobuze.

Asfaltările de pe DJ 203 K au transformat în şantier cel mai aglomerat drum din judeţ.

Aflaţi şi de ce întârzie înfiinţarea liniilor de autobuze spre Verneşti.

Viaţa Buzăului publică acuzaţiile grave la adresa a doi medici din Maternitatea Buzău. Părinţii unui copil decedat cer explicaţii

În articolul „Pepiniera C.S.S.”, citiţi despre un club cu tradiţie şi performanţe

În pagina rezervată sportului, găsiţi ştiri din fotbal şi handbal. A fost o săptămână plină de eşecuri pentru echipele buzoiene.

 „Asfaltări în grabă pe Transilvaniei”, citiţi pe ultima pagină.

Dintre titluri, amintim: „Fără pestă la Buzău, până la finele anului”, „Colegiul Eminescu, la 100 de ani” şi „Consiliul Judeţean a suplimentat bugetul: 600.000 lei pentru sărbători”.

pagini 16 nov

Publicat de: Editat de:
Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *

Te-ar putea interesa si