VIAŢA BUZĂULUI – O NOUĂ EDIŢIE!

VIAŢA BUZĂULUI  – O NOUĂ EDIŢIE!

Sâmbătă apare o nouă ediţie a săptămânalului Viaţa Buzăului. Cititorii de presă au la dispoziţie informaţii de interes local, articole de medicină naturistă, programe TV, anunţuri imobiliare şi locurile de muncă vacante.

viata 9 nov„Încă o tranşă de vaccinuri antigripale a sosit la Buzău”, se titrează pe prima pagină.

Citiţi cum decurge în acest sezon imunizarea. Autorităţile din sănătate vorbesc despre un record de cereri pentru vaccinare. Se anticipează că şi noul stoc va fi epuizat rapid. Este aşteptată şi o a treia tranşă, aflăm de la DSP Buzău.

Administraţia locală anunţă fonduri record primite de oraşul Buzău pentru asfaltări şi reabilitarea şcoililor. Citiţi ce sume vor fi cheltuite până la sfârşitul anului şi ce investiţii au început.

Buzoienii sunt informaţi că intrarea în Sptalul Judeţean se face după reguli noi, locatarii din vecinătatea cazanelor din Dorobanţi trag un nou semnal de alarmă şi cer condiţii normale de trai.

Se anunţă schimbări în trafic, după închiderea podului de la Metalurgica.

În această ediţie, şefa Companiei de Apă explică de ce se fac şi disponibilizări, şi angajări, în acelaşi timp.

Viaţa Buzăului anunţă un nou proiect al hasdeienilor: un musical sută la sută buzoian.

Muzeul Judeţean a inaugurat primul magazin de suveniruri, iar Consiliul Judeţean îi va premia elevii cu rezultate deosebite.

În articolul „La trap, în supermarket”, găsiţi imagini inedite cu un cal într-un magazin din Pârscov.

În pagina rezervată sportului, găsiţi ştiri din fotbal şi rugby şi aflaţi cine este buzoianul care a făcut furori la Mondialul de karate din Italia.

„N-am jucat la pariuri în viaţa mea!”, citiţi pe ultima pagină. Aflaţi de ce a făcut această declaraţie antrenorul Ilie Stan

Dintre titluri, amintim: „Parc nou, bazin olimpic şi sală de sport, în prelungirea Parcului Tineretului”, „O nouă aventură, în Cupa Regiunilor”, „Scara pericol de la Prefectură a intrat în reparaţii” şi „5 stadioane noi în judeţul Buzău”.

pagini 9 nov

 

Publicat de: Editat de:
Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *

Te-ar putea interesa si