VIAŢA BUZĂULUI – O NOUĂ EDIŢIE!

VIAŢA BUZĂULUI  – O NOUĂ EDIŢIE!

Sâmbătă apare o nouă ediţie a săptămânalului Viaţa Buzăului. Cititorii de presă au la dispoziţie informaţii de interes local, articole de medicină naturistă, programe TV, anunţuri imobiliare şi locurile de muncă vacante.

viata 19 oct„Administratorul a furat, locatarii sunt buni de plată” se titrează pe prima pagină. Aflaţi ce sumă a dispărut din gestiunea unei asociaţii de proprietari din Buzău şi ce mai pot face locatarii, care se văd în situaţia să acopere din buzunarul lor paguba făcută de fostul administrator.

Buzoienii sunt informaţi că strada Sf. Sava de la Buzău va fi prelungită în bulevardul Unirii, pe Spiru Haret funcţionează în undă verde două semafoare cu buton. Pasajul subteran din dreptul Catedralei a intrat în reabilitare. Aflaţi când ar putea fi dat în folosinţă

O lucrare de sistematizare a circulaţiei pe DN 2 E 85, la intersecţia cu drumul spre Florica, a stârnit revolta şoferilor, cărora le punea viaţa în pericol. Citiţi care a fost reacţia autorităţilor buzoiene şi care a fost efectul.

În această ediţie, aflaţi cum operau hoţii la drumul mare şi cum au fost prinşi la capătul unei urmăriri ca în filme, la Buzău.

Viaţa Buzăului publică un reportaj realizat în singura brutărie din oraş care coace pâinea în cuptorul cu lemne.

Cititorii află ce se mai întâmplă în cazul Şcolilor 16 şi 6, după ce instanţa a dispus suspendarea comasării: Mutarea elevilor, etapa contradicţiilor juridice.

Un reportaj în imagini vă readuce în atenţie un rezultat de excepţie al Naţionalei de Minifotbal, la care au pus umărul mai mulţi buzoieni.

În pagina rezervată sportului, aflaţi cine este noul şef al secţiei de fotbal a Gloriei şi când se va întoarce în ring Bogdan Dinu.

Pe ultima pagină, găsiţi articolul „Bani din asfalt” şi aflaţi ce planuri are Primăria cu societăţile din subordine, Urbis şi Trans Bus.

Dintre titluri, amintim: „Săptămâna competenţelor europene, la Liceul Filipescu”, „Şoferii au renunţat la telefoane”, „Dosarul fraudelor informatice de la Primărie bate pasul pe loc” şi ”Eduteka – primul hub educaţional din Buzău”.

pagini 19 oct

Publicat de: Editat de:
Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *

Te-ar putea interesa si

Comemorare

14.02.24 15:33 Ultima modificare 14.02.24 15:36

Cu multă durere în suflet anunțăm plecarea dintre noi a celui care…