VIAŢA BUZĂULUI – O NOUĂ EDIŢIE!

VIAŢA BUZĂULUI  – O NOUĂ EDIŢIE!

Sâmbătă apare o nouă ediţie a săptămânalului Viaţa Buzăului. Cititorii de presă au la dispoziţie informaţii de interes local, articole de medicină naturistă, programe TV, anunţuri imobiliare şi locurile de muncă vacante.

viata 14 septCazanul „terorist” se titrează pe prima pagină. Citiţi ce sunt obligaţi să suporte locatarii blocurilor din jurul Punctului termic 4, acolo unde a fost montat cazanul care furnizează apă caldă în oraş.

În această ediţie, citiţi cum l-au condus buzoienii pe ultimul drum pe militarul care şi-a pierdut viaţa în atentatul cu maşină – capcană din Kabul.

A avut loc primul termen în dosarul crimei care a şocat opinia publică în februarie, atunci când o tânără a sfârşit arsă de vie în propriul apartament. Aflaţi ce au cerut avocaţii tânărului trimis în judecată pentru omor. Într-un alt dosar, sunt cercetaţi pentru complicitate prietenii inculpatului, cei care i-au adus sticla cu benzină.

Buzoienii sunt informaţi că Zona Industrială va fi resistematizată. Cum reabilitarea viaductului Giurca întârzie, se cere undă verde pentru autovehiculele de transport persoane de peste 3,5 tone.

Muzeul Judeţean lansează o invitaţie la Noaptea Cercetătorilor.

Buzoienii sunt chemaţi să participe la evenimentul organizat de Ziua Europeană a Mobilităţii.

Autorităţile locale anunţă că încep lucrările de stadionul de atletism. Un consilier local declară: „Gloria, un sac fără fund”.

La începutul de an şcolar, reporterii au poposit în mijlocul elevilor de la cele mai titrate şcoli şi colegii, precum şi în cea mai modernă şcoală din rural, o investiţie realizată la Săpoca.

În pagina rezervată sportului, citi despre ultimele evoluţii ale echipelor locale de fotbal, şi handbal. Fetele de la Gloria au furnizat surpriza etapei: „Băturăm Craiova!”

Începe o nouă ediţie a târgului „Toamna Buzoiană”. Programul complet, îl găsiţi pe ultima pagină.

Dintre titluri, amintim: „Concursul de la Spitalul Săpoca, punct final”, „Se repară podul de la Marghiloman” şi „Sens unic pe toată strada Victoriei”.

pagini 14 sept

Publicat de: Editat de:
Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *

Te-ar putea interesa si

Comemorare

14.02.24 15:33 Ultima modificare 14.02.24 15:36

Cu multă durere în suflet anunțăm plecarea dintre noi a celui care…