VIAŢA BUZĂULUI – O NOUĂ EDIŢIE!

VIAŢA BUZĂULUI  – O NOUĂ EDIŢIE!

Sâmbătă apare o nouă ediţie a săptămânalului Viaţa Buzăului. Cititorii de presă au la dispoziţie informaţii de interes local, articole de medicină naturistă, programe TV, anunţuri imobiliare şi locurile de muncă vacante.

viata 31 august„Drum turistic stricat” se titrează pe prima pagină. Aflaţi de ce se surpă asfaltul pe drumul care leagă Monteoru de Ciolanu, la scurt timp după darea în folosinţă. Citiţi ce declară autorităţile judeţene şi ce şanse sunt pentru reabilitare.

„Subprefectul şi-a scăpat super glue pe scaun”. Citiţi de ce nu îşi dă demisiea Dimian, deşi partidul care l-a propulsat a ieşit de la guvernare.

În această ediţie, aflaţi ce măsuri s-au luat la Spitalul Săpoca după crimele care au zguduit ţara- Ctiţi şi ce declară un fost director al spitalului despre cel care a comis masacrul. Între timp, este concurenţă mare pe posturile de paznic scoase la concurs. Avocatul Poporului va declanşa propria anchetă. Citiţi ce a spus renate Weber despre siguranţa pacienţilor şi a personalului.

Buzoienii sunt informaţi despre problemele de început de an şcolar. Sunt încă şcoli în judeţ fără apă potabilă.

Se renegociază preţul pentru terenul de sport al Şcolii 1.

Ce se întâmplă cu preţul apei şi ce investiţii are Compania de Apă, aflaţi din declaraţiile date în faţa consilierilor de managerul Simona Săvulescu.

„Spaţiul este proprietatea primăriei” – este declaraţia primarului Toma, care justifică astfel intenia de taxare a cabliştilor. Aflaţi ce planuri are pentru a scăpa oraşul de păienjenişul de cabluri.

Cititorii află că în curând se vor putea cumpăra bilete în autobuz, cu cardul.

Vitezomanii au sperial locuitorii străzilor proaspăt asfaltate. Câţiva buzoieni au săpat şanţuri de apărare şi au luat amendă. Primăria promite limitatoare de viteză.

În curând, vom putea admira o lucrare a lui Brâncuşi la Muzeul Judeţean.

OPC a controlat piscinele din judeţ. Aflaţi ce probleme au descoperit.

Jandarmii au invitat copiii dintr-un centru de plasament într-o „Aventură la Monteoru”,

Secţia de box rămâne la Gloria. Pentru Futsal, veştile nu sunt bune. În pagina rezervată sportului mai citiţi despre transferurile reulite de echipa de handbal masculin

Pe ultima pagină citiţi că „Profesorii sunt obligaţi să arate că nu sunt pedofili”.

Dintre titluri, amintim: „Separatoare de sens pe şoseaua morţii”, „Asfalt pe Afinelor”, „Crucea Roşie, în casă nouă” şi ” Primăria nu renunţă la cumpărarea sediului Companiei de Apă”.

pagini 31 august

Publicat de: Editat de:
Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *

Te-ar putea interesa si

Comemorare

14.02.24 15:33 Ultima modificare 14.02.24 15:36

Cu multă durere în suflet anunțăm plecarea dintre noi a celui care…