VIAŢA BUZĂULUI – O NOUĂ EDIŢIE!

VIAŢA BUZĂULUI  – O NOUĂ EDIŢIE!

Mâine apare o nouă ediţie a săptămânalului Viaţa Buzăului. Cititorii de presă au la dispoziţie informaţii de interes local, articole de medicină naturistă, programe TV, anunţuri imobiliare şi locurile de muncă vacante.

viata 24 novSăvulescu explică de ce a fost demis Tescaru, se titrează pe prima pagină. Aflaţi ce declară actualul director al Companiei de Apă despre şansele managerului demis de a primi despăgubirile trecute în contract.

În această ediţie, aflaţi ce probleme reclamă buzoienii la Avocatul Poporului şi ce spun despre relaţia cu unii funcţionari publici. Avocatul Poporului a fost în anchetă la Liceul Marghiloman privind o posibilă încălcare a dreptului la educaţie.

Buzoienii sunt informaţi ce bunătăţi a pregătit Consiliul Judeţean de 1 Decembrie şi cum decurg lucrările pentru Târgul de Crăciun în Piaţa Dacia şi Orăşelul din Crâng.

Ce isprăvi mai fac administratorii de bloc, aflaţi din articolul Ca-n D-ale lui Mitică.

Viaţa Buzăului publică articolul Minunea de pe Iazului. Aflaţi ce spun localnicii care ajunseseră să stea cu undiţele lângă bălţi, în semn de protest faţă de autorităţi.

Ninsoarea a dat semnalul de încetare a campaniei de asfaltări. Aflaţi ce se întâmplă pe Pompiliu Ştefu, unde lucrările sunt terminate pe jumătate.

Un liceu din Buzău, în parteneriat cu mai multe şcoli europene, caută soluţii pentru stoparea fenomenului de bullying. Citiţi ce spun psihologii despre această realitate din şcolile româneşti.

Ştirile sportive prezintă rezultatele notabile ale unui luptător buzoian.

Pe ultima pagină, aflaţi că este oficial, se desfiinţează două unităţi de învăţământ din municipiu.

Dintre titluri, amintim: „Inspectoare la Fisc, condamnată”, „Dosarul Maternitatea, repus pe rol”, „Spor nou şi drepturi de hrană pentru profesori”.

pagini 24 nov

Publicat de: Editat de:
Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *

Te-ar putea interesa si

Comemorare

14.02.24 15:33 Ultima modificare 14.02.24 15:36

Cu multă durere în suflet anunțăm plecarea dintre noi a celui care…