VIAŢA BUZĂULUI – O NOUĂ EDIŢIE!

VIAŢA BUZĂULUI  – O NOUĂ EDIŢIE!

Sâmbătă apare o nouă ediţie a săptămânalului Viaţa Buzăului. Cititorii de presă au la dispoziţie informaţii de interes local, articole de medicină naturistă, programe TV, anunţuri imobiliare şi locurile de muncă vacante.

viata 13 iulie„Asfaltare, dar cu petice”, se titrează pe prima pagină. Aflaţi ce reclamă buzoienii despre lucrările efectuate în aceste zile pe strada Traian Vuia.

A fost semnat contractul pentru finanţarea lucrărilor de extindere a UPU. Citiţi la cât se ridică investiţia şi când ar putea fi gata.

În articolul intitulat „Te pui cu autobuzul?!”, primarul Toma relatează o experienţă proprie în traficul din oraş.

„Greu de comasat”. Discuţii tensionate între directoarele a două şcoli gimnaziale care fuzionează. Aflaţi şi ce spune şefa ISJ despre situaţie.

În această ediţie sunt prezentate noi reuşite ale cercetătorilor buzoieni de la Staţiunea Legumicolă. Citiţi despre un busuioc mai aparte şi ce este Aromatul de Buzău.

Buzoienii sunt informaţi la ce şcoală se deschide cel mai modern teren de sport şi cum pot face economii la factura pentru apa de ploaie.

Din Viaţa Buzăului aflaţi tot ce trebuie să ştiţi despre noua lege a pensiilor.

Buzăul a obţinut un procent bun de promovabilitate la bacalaureat. Aflaţi cine sunt absolvenţii de 10 ai judeţului, dar şi unde sunt cei mai mulţi respinşi.

Aflaţi şi ce paradox se înregistrează la examenul de titularizare din acest an.

În pagina rezervată sportului, citiţi despre cele mai recente achiziţii ale echipelor buzoiene de fotbal şi handbal masculin.

Pe ultima pagină citiţi când se deschide şantierul la „Brătianu” şi ce artişti vor veni la Zilele Monteorului. Festivalul din staţiune va avea loc weekendul următor.

Dintre titluri, amintim: „Pe Oltului se amenajează piste pentru biciclete”, „Pictorul Gheorghe Coman, pentru prima dată la Buzău” şi „Se lucrează la acostamentele de pe Şoseaua Nordului”.

pagini 13 iulie

Publicat de: Editat de:
Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *

Te-ar putea interesa si