VIAŢA BUZĂULUI – O NOUĂ EDIŢIE!

VIAŢA BUZĂULUI  – O NOUĂ EDIŢIE!

Sâmbătă apare o nouă ediţie a săptămânalului Viaţa Buzăului. Cititorii de presă au la dispoziţie informaţii de interes local, articole de medicină naturistă, programe TV, anunţuri imobiliare şi locurile de muncă vacante.

viata 29 iunie„Fără apă potabilă”, se titrează pe prima pagină. Aflaţi câţi locuitori ai judeţului nu beneficiază încă de apă curentă şi ce se întâmplă cu apa din forajele de suprafaţă. Autorităţile au cerut tratarea apei din fântâni.

În urmă cu o săptămână, un parapet de beton s-a desprins de pe Podul Marghiloman. Doar o minune a făcut ca să nu existe victime. Aflaţi cum se apără autorităţile şi ce măsuri se iau în regim de urgenţă. Citiţi şi ce răspuns dau cu privire la impactul autobuzelor de mare tonaj asupra rezistenţei podului.

Buzoienii sunt informaţi despre rezultatele la evaluarea naţională.

Şefii din Palatul Comunal au depus la Guvern două mari proiecte. Aflaţi în ce vor să investească milioane de euro.

Primăria a recuperat cazanul de apă firbinte din curtea Ecogen. Citiţi ce rol va avea acesta în asigurarea căldurii în iarna următoare.

Aflaţi de câţi bani are nevoie judeţul, pentru refacerea drumurilor distruse de inundaţii.

În această ediţie citiţi ce arată ultimul raport al responsabililor din educaţie despre violenţa în şcoli. Aflaţi şi cine este noul subprefect al judeţului.

„Act de renaştere a oraşului Buzău” se intitulează reportajul dedicat Drăgăicii.

În pagina rezervată sportului, aflaţi de ce a fost eliminat Ciprian Petre din lotul Gloriei şi cum pregăteşte Iliesta debutul echipei în Liga a II-a.

Pe ultima pagină citiţi despre monumentul Aviaţiei, ce va fi ridicat în Buzău.

Dintre titluri, amintim: „Ia, simbol naţional”, „Maşini încă la vânzare pe domeniul public”, „Covor de PET-uri pe râul Buzău” şi „Moarte învăluită în mister”.

pagini 29 iunie

Publicat de: Editat de:
Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *

Te-ar putea interesa si