VIAŢA BUZĂULUI – O NOUĂ EDIŢIE!

VIAŢA BUZĂULUI  – O NOUĂ EDIŢIE!

Sâmbătă apare o nouă ediţie a săptămânalului Viaţa Buzăului. Cititorii de presă au la dispoziţie informaţii de interes local, articole de medicină naturistă, programe TV, anunţuri imobiliare şi locurile de muncă vacante.

viata 1 iunie„Preţul energiei termice nu se modifică”, se titrează pe prima pagină. Citiţi de ce nu s-a scumpit gigacaloria, deocamdată, şi cum va fi asigurată căldura în iarna următoare.

Bonificaţiile uriaşe de la Companiei de Apă au suscitat reacţii în Consiliul Judeţean şi în cel Municipal. Aflaţi cât urmau să primească membrii Consiliului de Administraţie, cum au reacţionat consilierii opoziţiei şi cum au rămas administratorii „Fără prime”.

Un ordin de ministru provoacă haos în licee. Se taie clase iar pe listă se află şi unităţi de prestigiu din judeţ. Citiţi ce declară responsabilii din educaţie şi reprezentantul profesorilor.

În această ediţie, citiţi o analiză a alegerilor europarlamentare, la nivelul judeţului, şi ce declară liderii locali ai partidelor.

În articolul „Opt zile de teatru la Buzău”, citiţi ce piese puteţi vedea în competiţie, la festivalul „Buzău iubeşte teatrul”.

Ştirile din sport anunţă o nouă încercare de modernizare a Stadionului de Atletism şi salvarea de la retrogradare a echipei de rugby. După instalarea lui Ilie Stan antrenor la Gloria, se doreşte remanierea echipei de fotbal, recent promovată în divizia secundă.

Pe ultima pagină aflaţi de ce s-a schimbat regula priorităţii într-o intersecţie din Buzău.

Dintre titluri, amintim: „Fostul spital Brătianu, în aşteptare”, „Fără căruţe în staţiunea Monteoru”, „Ciolacu, al treilea om în stat” şi ” Absolvenţii au posibilitatea să ia şomaj „.

pagini 1 iunie

Publicat de: Editat de:
Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *

Te-ar putea interesa si