VIAŢA BUZĂULUI – O NOUĂ EDIŢIE!

VIAŢA BUZĂULUI  – O NOUĂ EDIŢIE!

Mâine apare o nouă ediţie a săptămânalului Viaţa Buzăului. Cititorii de presă au la dispoziţie informaţii de interes local, articole de medicină naturistă, programe TV, anunţuri imobiliare şi locurile de muncă vacante.

viata 26 aprilie„Un Paşte piperat”, se titrează pe prima pagină. Citiţi ce şi cât cumpără buzoienii pentru sărbători, într-un reportaj realizat în cea mai mare piaţă din Buzău.

În această ediţie aflaţi ce drumuri judeţene vor fi asfaltate în 2019 şi de ce a trebui să fie montate separatoare de sens în zona fabricii de bere.

Cetăţenii vor putea în curând să cumpere plante din pepiniera Urbis.

În articolul „În primul rând trebuie să protejăm omul”, citiţi declaraţiile celor implicaţi în uciderea ursului de la Colţi.

Buzoienii sunt informaţi cum va ajunge Muzeul Judeţean în cele mai îndepărtate sate.

S-a găsit o soluţie pentru ca locuitorii municipiului legaţi la sistemul de termoficare să primească apă caldă. Aflaţi şi ce spune edilul-şef despre bugetul Buzăului.

În săptămâna care se încheie, oraşul a fost gazda mai multor evenimente, de la parada automobilelor retro şi festivalul gastronomic, până la concertul fanfarei militare în Crâng.

Buzoienii şi-au sărbători şi veteranii de război. Citiţi declaraţiile emoţionate ale  militarilor supravieţuitori.

Dintre titluri, amintim: „Surprize pregătite pentru Noaptea Muzeelor”, „Se cere retragerea decoraţiei lui Boşcodeală” şi „Salvaţi câinii din Adăpost”.

pagini 26 aprilie

Publicat de: Editat de:
Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *

Te-ar putea interesa si

Comemorare

14.02.24 15:33 Ultima modificare 14.02.24 15:36

Cu multă durere în suflet anunțăm plecarea dintre noi a celui care…