VIAŢA BUZĂULUI – EDIŢIE DE PAŞTI!

VIAŢA BUZĂULUI  – EDIŢIE DE PAŞTI!

Pe 6 aprilie apare o nouă ediţie a săptămânalului Viaţa Buzăului. Cititorii de presă au la dispoziţie informaţii de interes local, articole de medicină naturistă, programe TV, anunţuri imobiliare şi locurile de muncă vacante.

viata 6 apriliePodul Saligny de la Vadu Paşii riscă să se prăbuşească!, se titrează pe prima pagină. Aflaţi ce avertismente au lansat reprezentanţii căilor ferate, care administrează podul din imediata apropiere, şi ce au declarat autorităţile judeţene.

Buzoienii sunt informaţi când va avea loc cea mai mare bursă a locurilor de muncă din acest an, ce riscăm dacă nu vom composta în autobuz biletele de călătorie şi ce propun pensionarii vizavi de gratuitatea pe Trans Bus. În Bariera Ploieşti se instituie restricţii de circulaţie şi se caută rute alternative pentru Podul de la Mărăcineni. Şefii din Palatul Comunal îi înseamnă pe cetăţeni să-şi asigure locuinţele. Aflaţi ce amenzi pot primi proprietarii care nu au asigurare obligatorie.

În această ediţie aflaţi cum s-au descurcat liceenii la simularea bacalaureatului iar Hasdeul a stabilit un record de participare la olimpiadele naţionale.

Dintre titluri, amintim: „DN 10, în pericol să se închidă”, „Prestcom – stop joc!”, „Liga Florilor, o certitudine”

Viata Buzăului publică articole de medicină naturistă, programele TV, anunţuri imobiliare şi locurile de muncă vacante.

pagini 6 aprilie

Publicat de: Editat de:
Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *

Te-ar putea interesa si

Comemorare

14.02.24 15:33 Ultima modificare 14.02.24 15:36

Cu multă durere în suflet anunțăm plecarea dintre noi a celui care…