VIAŢA BUZĂULUI, DE SÂMBĂTĂ LA CHIOŞCURI. 20 DE PAGINI CU INFORMAŢII DE INTERES LOCAL

VIAŢA BUZĂULUI, DE SÂMBĂTĂ LA CHIOŞCURI. 20 DE PAGINI CU INFORMAŢII DE INTERES LOCAL

Mâine apare o nouă ediţie a săptămânalului Viaţa Buzăului. Cititorii de presă au la dispoziţie 20 de pagini, cu informaţii de interes local.

viata buzauluiHappy-end la Şcoala din Scutelnici, se titrează pe prima pagină. Cadrele didactice îşi vor primi salariile după patru luni de scandaluri.

Buzoienii află cât s-a plătit pentru o bancă de ciment din centrul vechi (3). Mai multe staţii de autobuz blochează trotuarele. Citiţi ce au promis anul trecut autorităţile şi care este realitatea.

Maidanezii sunt din nou stăpânii străzilor din Buzău. Serviciul de ecarisaj nu mai ridică animalele fără stăpân de pe străzi.

Turnul Palatului Comunal se va deschide vizitatorilor, la Spitalul JHudeţean se fac angajări, iar un buzoian debranşat de la gaze ameninţă cu greva foamei. Au rămas două zile pentru plata fără penalităţi a impozitelor. La fel şi pentru depunerea dosarelor în programul Bani de liceu.

Aproape toţi primarii buzoieni au legitimaţii PSD. Viaţa Buzăului publică lista dezertorilor din PNL şi PDL, precum şi reacţia liderilor păgubiţi.

Dintre titluri, amintim „Vacanţe pentru seniori” şi „Asigurare obligatorie refuzată pentru blocurile cu bulină”.

În ultima pagină aflaţi ce demersuri se fac pentru salvarea Mănăstirii Răteşti.

La ştirile sportive citiţi despre datoriile impresionante ale Gloriei, cui şi ce sume trebuie plătite în următorii doi ani.

Viaţa Buzăului publică articole de medicină naturistă, anunţuri imobiliare şi locurile de muncă vacante.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *

Te-ar putea interesa si

Comemorare

14.02.24 15:33 Ultima modificare 14.02.24 15:36

Cu multă durere în suflet anunțăm plecarea dintre noi a celui care…