VIAŢA BUZĂULUI, DE SÂMBĂTĂ LA CHIOŞCURI. 20 DE PAGINI CU INFORMAŢII DE INTERES LOCAL

VIAŢA BUZĂULUI, DE SÂMBĂTĂ LA CHIOŞCURI. 20 DE PAGINI CU INFORMAŢII DE INTERES LOCAL

Mâine apare o nouă ediţie a săptămânalului Viaţa Buzăului. Cititorii de presă au la dispoziţie 20 de pagini, cu informaţii de interes local.

Viata BuzauluiNaşul a fost prins de poliţişti în timp ce dosea şpaga sub canapea, se titrează pe prima pagină. Aflaţi ce au mai descoperit poliţiştii TF într-o razie de noapte.

Şoferii buzoieni primesc o veste bună: se ridică rablele abandonate din parcări. “Vrem asfalt, nu pietriş”, este apelul către autorităţi al locatarilor din zona Integral şi Simila.

Cititorii mai află cum se pregătesc autorităţile pentru deszăpezire, că Pădurea Crâng a fost invadată de gunoaie iar Judecătoria Buzău se va muta cu chirie. La sfârşitul acestei luni, apicultorii invită buzoienii la târgul anual.

În această ediţie, este prezentat un nou tip de abuz din partea unor firme: unei familii din Buzău i-a fost blocată poarta iar o altă societate a sudat uşa unui bloc.

A început furnizarea căldurii iar locatarii care au adăugat elemenţi la calorifere sunt avertizaţi să anunţe modificările la asociaţie. În ultima pagină, Viaţa Buzăului mai anunţă deznodământul în procesul lui Valerică Şercăianu.

În această ediţie, hasdeienii ne îndeamnă la voluntariat.

Dintre titluri, amintim „Bulevardul Bălcescu devine la sfârşit de săptămână parcare privată” şi „Grădiniţă din oraşul Buzău, neautorizată sanitar”.

Viaţa Buzăului publică articole de medicină naturistă, anunţuri imobiliare şi locurile de muncă vacante.

 

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *

Te-ar putea interesa si

Comemorare

14.02.24 15:33 Ultima modificare 14.02.24 15:36

Cu multă durere în suflet anunțăm plecarea dintre noi a celui care…