VIAŢA BUZĂULUI, DE SÂMBĂTĂ LA CHIOŞCURI. 20 DE PAGINI CU INFORMAŢII DE INTERES LOCAL

VIAŢA BUZĂULUI, DE SÂMBĂTĂ LA CHIOŞCURI. 20 DE PAGINI CU INFORMAŢII DE INTERES LOCAL

Mâine apare o nouă ediţie a săptămânalului Viaţa Buzăului. Cititorii de presă au la dispoziţie 20 de pagini, cu informaţii de interes local.

Viata Buzaului„Ora de religie, într-un mare impas”, se titrează pe prima pagină. Profesorul Emil Moise solicită sistarea imediată. Citiţi de ce se desfăşoară acum ilegal orele de religie şi ce va face în continuare buzoianul care a provocat decizia Curţii Constituţionale. Alte informaţii despre cum văd autorităţile din Educaţie problema orelor de religie, găsiţi pe ultima pagină.

Noul şef de la Consiliul Judeţean a anunţat când se va deschide Maternitatea şi când vor începe lucrările la Podul de la Vadu Paşii.

După valul de nemulţumire creat de deciziile de impunere trimise de Fisc, directorul Finanţelor a dat câteva lămuriri şi a făcut promisiuni. Amănunte în articolul “Noi doar am aplicat legea”.

Buzoienii sunt informaţi că în Piaţa Centrală se fac lucrări ca să nu mai băltească apa pe alei, când va găzdui oraşul nostru Cupa României la box şi ultimele precizări privind cardurile de sănătate.

Şi în această ediţie sunt prezentate nemulţumiri ale buzoienilor, în articolele Zgârciţi cu dalele şi Noroiul din faţa blocului.

Părinţii sunt avertizaţi că vor răspunde şi chiar vor plăti amenzi pentru ce fac copiii lor la şcoală şi cum vrea Inspectoratul să micşoreze numărul copiilor care îşi schimbă fictiv adresa pentru a ajunge la şcoli cu renume.

Dintre titluri, amintim „Normă de hrană înjumătăţită pentru poliţiştii locali” şi „Tarif crescut pentru coplata la externare”.

Viaţa Buzăului publică articole de medicină naturistă, anunţuri imobiliare şi locurile de muncă vacante.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *

Te-ar putea interesa si