VIAŢA BUZĂULUI APARE SÂMBĂTĂ. 20 DE PAGINI CU INFORMAŢII DE INTERES LOCAL

VIAŢA BUZĂULUI APARE SÂMBĂTĂ. 20 DE PAGINI CU INFORMAŢII DE INTERES LOCAL

Mâine apare o nouă ediţie a săptămânalului Viaţa Buzăului. Cititorii de presă au la dispoziţie 20 de pagini, cu informaţii de interes local.

viata 18 martie„La coadă la taxe şi impozite”, se titrează pe prima pagină. Aflaţi de ce trebuie să vă înarmaţi cu răbdare dacă treceţi pragul direcţiei economice din Palatul Comunal.

Buzoienii află cum vor fi cheltuiţi banii publici în acest an. RAM pierde 85% din subvenţie. Cititi ce va însemna acest lucru pentru facturile populaţiei.

Se pică pe capete la concursurile organizate de Spitalul Judeţean pentru cadre medii şi personal auxiliar. Aflati ce explicaţie au oficialii din comisiile de examinare.

A început campania de curăţenie, iar autorităţile locale invită buzoienii să participe la acţiuni. În articolul „Drumul spre Obor, rampă de gunoi”, aflaţi cum vrea primăria să-i prindă şi să-i amendeze pe cei care depozitează ilegal deşeuri. Planuri mari au edilii şi cu parcurile din oraş.

În această ediţie, se anunţă acordarea de burse pentru liceenii cu note mari, dar fără posibilităţi. Veşti bune pentru viitorii absolvenţi care vor să intre la Hasdeu: Colegiului i s-au aprobat cele 10 clase de a IX-a pentru anul şcolar viitor.

Profesorii pot afla ce declară liderul de sindicat despre majorările salariale.

În pagina rezervată sportului, citiţi despre vizila şefului FRF şi aflaţi obiectivele a doi atleţi de top ai Buzăului.

Hasdeienii ne spun „Care-i faza cu tradusul”.

Dintre titluri, amintim „Poliţiştii locali câştigă definitiv războiul”’ şi „Tâlhărie asupra unei copile de 13 ani”.

Viata Buzăului publică o selecţie de epigrame, articole de medicină naturistă, programele TV anunţuri imobiliare şi locurile de muncă vacante.

Publicat de: Editat de:
Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *

Te-ar putea interesa si

Comemorare

14.02.24 15:33 Ultima modificare 14.02.24 15:36

Cu multă durere în suflet anunțăm plecarea dintre noi a celui care…