VIAŢA BUZĂULUI APARE SÂMBĂTĂ. 20 DE PAGINI CU INFORMAŢII DE INTERES LOCAL

VIAŢA BUZĂULUI APARE SÂMBĂTĂ. 20 DE PAGINI CU INFORMAŢII DE INTERES LOCAL

Mâine apare o nouă ediţie a săptămânalului Viaţa Buzăului. Cititorii de presă au la dispoziţie 20 de pagini, cu informaţii de interes local.

viata-17-dec„Iată cei 10 parlamentari de Buzău!”, se titrează pe prima pagină. Aflaţi cum au votat buzoienii, ce aşteptări au avut politicienii şi cine ne va reprezenta în Capitală.

Procesul Primăriei cu poliţiştii locali se mută la Ploieşti. Citiţi de ce a suspendat Tribunalul Buzău noua organigramă. Au fost suspendate şi concursurile de angajare la Palatul Comunal.

A fost scandal la Pieţe, Târguri şi Oboare. Aflaţi de ce sunt revoltaţi tarabagiii.

Buzoienii sunt informaţi cine sunt noii cetăţeni de onoare ai oraşului şi cum vor şefii din Palatul Comunal să reducă taxa pentru apa de ploaie. Vechea maternitate va fi demolată, iar buzoienii sunt chemaţi să spună ce vor să fie construit în loc.

În acestă perioadă, Galeriile de Artă şi Muzeul Judeţean aşteaptă vizitatori iar la Smeeni se organizează un Festival de colinde.

Hasdeienii şi-au sărbătorit patronul spiritual. Amănunte în pagina realizată de Clubul Pi.

În articolul „Revoltă pe linia continuă”, citiţi despre revolta unor şoferi care s-au trezit peste noapte că nu mai au acces direct la locurile de muncă.

Dintre titluri, amintim „Oamenii străzii, la adăpost” şi „A atacat un taximetrist cu secera”.

Viata Buzăului publică o selecţie de epigrame. Mai puteţi citi articole de medicină naturistă, programele TV, anunţuri imobiliare şi locurile de muncă vacante.

Publicat de: Editat de:
Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *

Te-ar putea interesa si

Comemorare

14.02.24 15:33 Ultima modificare 14.02.24 15:36

Cu multă durere în suflet anunțăm plecarea dintre noi a celui care…