VIAŢA BUZĂULUI APARE SÂMBĂTĂ. 20 DE PAGINI CU INFORMAŢII DE INTERES LOCAL

VIAŢA BUZĂULUI APARE SÂMBĂTĂ. 20 DE PAGINI CU INFORMAŢII DE INTERES LOCAL

Mâine apare o nouă ediţie a săptămânalului Viaţa Buzăului. Cititorii de presă au la dispoziţie 20 de pagini, cu informaţii de interes local.

viata buzaului 16 maiPrimarul bănuie lucruri necurate în procesul său, se titrează pe prima pagină. Curtea de Apel Braşov va începe judecarea apelului formulat de Constantin Boşcodeală în Dosarul Gloria. Viaţa Buzăului publică  scrisoarea deschisă în care edilul lansează acuze şi lasă să se înţeleagă că la mijloc ar fi altceva.

În articolul Unii fac curat, alţii mizerie, citiţi despre lupta în van cu depozitele de gunoaie de la marginea oraşului.

Unii locuitori ai Buzăului vor ca bulevardul Bălcescu să nu mai fie închis. Aflaţi care este răspunsul autorităţilor.

Buzoienii sunt informaţi ce se va întâmpla cu clădirile rămase în ruină în Complexul Marghiloman, de ce profesorii nu se înghesuie să candideze pe posturile de inspectori şi ce speranţe sunt ca profesorii să recupereze banii de navetă.

În această ediţie, aflaţi gravele probleme ale locuitorilor de pe Valea Buzăului  şi de ce staţiunea Sărata Monteoru are şanse mici să prospere.

Sub titlul Robert vrea să trăiască, se face un apel pentru a ajuta un tânăr de doar 15 ani care se luptă cu o boală cumplită.

Dintre titluri, amintim „PNL Buzău funcţionează… împiedicat” şi „Reabilitare pe bani privaţi”.

O nouă materie opţională câştigă teren printre liceeni, iar hasdeienii explică de ce este important în viaţă să stăpâneşti arta DEZBATERII.

Viaţa Buzăului publică articole de medicină naturistă, programele TV, anunţuri imobiliare şi locurile de muncă vacante.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *

Te-ar putea interesa si

Comemorare

14.02.24 15:33 Ultima modificare 14.02.24 15:36

Cu multă durere în suflet anunțăm plecarea dintre noi a celui care…