VIAŢA BUZĂULUI APARE SÂMBĂTĂ. 20 DE PAGINI CU INFORMAŢII DE INTERES LOCAL

VIAŢA BUZĂULUI APARE SÂMBĂTĂ. 20 DE PAGINI CU INFORMAŢII DE INTERES LOCAL

Mâine apare o nouă ediţie a săptămânalului Viaţa Buzăului. Cititorii de presă au la dispoziţie 20 de pagini, cu informaţii de interes local.

viata-1-octombrie„După borfaşi, cu maşina fostului primar”, se titrează pe prima pagină. Aflaţi povestea Skodei de 28.000 de euro, începută după un control al Camerei de Conturi.

DNA a deschis un dosar in rem cu privire la mai multe nereguli constatate la primărie în perioada vechii conduceri. În plus, noii responsabili din Palatul Comunal trebuie să dea de urma celor care au folosit ilegal abonamente de telefonie şi internet. Probleme sunt şi la Casa de Cultură a Sindicatelor, care nu a plătit taxe şi impozite de ani buni.

Buzoienii află că disponibilizarea a peste 300 de poliţişti locali este doar o chestiune de timp iar la Piaţă parcările vor avea reguli stricte.

După cutremur, unda de şoc a ajuns la Primărie. Citişi ce declară autorităţile despre consolidarea blocurilor şubrede din Buzău.

În această ediţie, aflaţi ce planuri au autorităţile cu Bazarul.

Sub titlul „Suflet de învingător”, citiţi un reportaj despre un buzoian nevăzător care  joacă şah la Campionatul Mondial.

S-a semnat actul de deces al Gloriei. Amănunte în pagina rezervată sportului, unde sunt publicate şi informaţii din fotbalul judeţean.

Dintre titluri, amintim „Contre pentru Consiliul de Administraţie al Trans Bus” şi „Scandal pe tema cheltuielilor de campanie”.

Viaţa Buzăului publică articole de medicină naturistă, programele TV şi anunţuri de mică publicitate.

Publicat de: Editat de:
Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *

Te-ar putea interesa si