VIAŢA BUZĂULUI APARE SÂMBĂTĂ. 20 DE PAGINI CU INFORMAŢII DE INTERES LOCAL

VIAŢA BUZĂULUI APARE SÂMBĂTĂ. 20 DE PAGINI CU INFORMAŢII DE INTERES LOCAL

Mâine apare o nouă ediţie a săptămânalului Viaţa Buzăului. Cititorii de presă au la dispoziţie 20 de pagini, cu informaţii de interes local.

VIATA BUZAULUICIOLACU ATACĂ FAMILIA MOCANU, se titrează pe prima pagină, după decizia PSD Buzău, ca membrii aceleiaşi familii să nu mai poată candida împreună.

Buzoienii sunt informaţi că preţul real al gigacaloriei va scădea  şi că se închiriază locuri de parcare, dar numai pentru firme. Primăria începe inventarierea spaţiilor verzi şi promite asfalt şi parcări. Citiţi unde se vor face lucrări în acest an.

Consiliul Judeţean a descoperit cine strică drumurile şi a înfiinţat o comisie care va da amenzi. Din cauza alunecărilor de teren s-a stricat şi drumul înspre Vulcanii Noroioşi.

În acestă ediţie, citiţi despre două bătrâne păcălite prin Metoda Accidentul şi despre peripeţiile unei femei care nu-şi poate lua bărbatul de la Morgă.

Viaţa Buzăului prezintă un nou ghetou al Buzăului, pe strada Haiducului.

Stimulentul de 50 de lei pentru copiii săraci din grădiniţe ajunge şi la Buzău. În articolul „Mâncare, ca să vină la şcoală”, aflaţi ce alte măsuri se iau în Simileasca, pentru a reduce abandonul şcolar.

În urma unei sesizări, s-a descoperit că un apartament ANL nu era locuit. Citiţi cum se scuză responsabilii de la Spaţiu Locativ.

Stan Brebenel semnează editorialul Ce spun sondajele, o analiză a cauzelor care i-au făcut pe români să îşi piardă încrederea în Biserică.

Sub titlul „Îmbrăţişează diferenţa”, hasdeienii pledează pentru importanţa voluntariatului.

Dintre titluri, amintim „Festival naţional de chitară la Buzău” şi „Gripa porcină, aproape de Buzău”.

Viaţa Buzăului publică programele TV, anunţuri imobiliare şi locurile de muncă vacante.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *

Te-ar putea interesa si

Comemorare

14.02.24 15:33 Ultima modificare 14.02.24 15:36

Cu multă durere în suflet anunțăm plecarea dintre noi a celui care…