VIAŢA BUZĂULUI APARE SÂMBĂTĂ. 20 DE PAGINI CU INFORMAŢII DE INTERES LOCAL

VIAŢA BUZĂULUI APARE SÂMBĂTĂ. 20 DE PAGINI CU INFORMAŢII DE INTERES LOCAL

Sâmbătă apare o nouă ediţie a săptămânalului Viaţa Buzăului. Cititorii de presă au la dispoziţie 20 de pagini, cu informaţii de interes local.

viata buzaului 23 ianuariePe prima pagină, citiţi reacţia preşedintelui PSD Buzău, Marcel Ciolacu, după ameninţarea cu un alt film exploziv.

Casa de Sănătate răspunde buzoienilor supăraţi că li se cere şi adeverinţă de asigurat, deşi au card de sănătate. Amănunte în articolul din pagina 2. Tot din sfera sănătăţii, o veste bună pentru proaspeţii părinţi: se reia vaccinarea bebeluşilor.

Un administrator de asociaţie a speriat cartierul, anunţând scumpirea căldurii. Citiţi de la ce a pornit greşeala, dar şi că abonaţii RAM nu au scăpat total de emoţii.

Buzoienii află cum trebuie să arate un sediu model de asociaţie de proprietari, că microbuzele au montat degeaba rampe pentru cei în cărucior  şi că a fost modernizată toaleta publică de la Piaţa centrală.

În această ediţie citiţi unde se află cele mai multe construcţii ilegale ale oraşului şi ce amenzi a dat poliţia pentru deszăpezire defectuoasă.

Comando pentru un puşti se intitulează articolul care descrie păţaniile unui elev al Şcolii din Cătina.

Buzoienii sunt chemaţi duminică să se prindă în horă. Detalii despre activităţile de Ziua Unirii, găsiţi în pagina culturală.

Membrii cenaclului Ad Astra ne spun în această ediţie „O poveste de iarnă a scriitorilor hasdeieni”.

Sub titlul „Fiind tâlhar, pe proşti îi jefuiam”, editorialul semnat de Stan Brebenel reiterează abuzurile demnitarilor ţării.

Dintre titluri, amintim „Grevă în Justiţie” şi „Managerul Spitalului Judeţean, declarat incompatibil de ANI”.

Viaţa Buzăului publică articole de medicină naturistă, programele TV, anunţuri imobiliareşi locurile de muncă vacante.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *

Te-ar putea interesa si

Comemorare

14.02.24 15:33 Ultima modificare 14.02.24 15:36

Cu multă durere în suflet anunțăm plecarea dintre noi a celui care…