VIAŢA BUZĂULUI APARE SÂMBĂTĂ. 20 DE PAGINI CU INFORMAŢII DE INTERES LOCAL

VIAŢA BUZĂULUI APARE SÂMBĂTĂ. 20 DE PAGINI CU INFORMAŢII DE INTERES LOCAL

Mâine apare o nouă ediţie a săptămânalului Viaţa Buzăului. Cititorii de presă au la dispoziţie 20 de pagini, cu informaţii de interes local.

Viata Buzaului 16 ianuarie„Cele mai mari salarii din Buzău sunt la Compania de Apă”, se titrează pe prima pagină. Campion este directorul general Tescaru, dar alţi zeci de angajaţi câştigă mai mult decât primarul.

Apa a curs murdară în multe cartiere în perioada sărbătorilor. Citiţi ce promisiuni a făcut buzoienilor furnizorul de apă potabilă.

Buzoienii sunt avertizaţi asupra riscurilor pe care şi le asumă când fac cumpărături on line. Protecţia Consumatorilor a primit mai multe reclamaţii ale unor cetăţeni păcăliţi.

Scăderea numărului de elevi creează îngrijorare în mediul profesoral. Aflaţi ce s-a mai discutat la întâlnirea directorilor cu noua conducere a Inspectoratului Şcolar.

Au apărut noutăţi în privinţa impozitelor locale şi a pensiilor.

Cititorii află cum intenţionează autorităţile să rezolve criza locurilor de veci şi cum vor să modernizeze Stadionul de atletism.

În această ediţie, aflaţi noi detalii despre parcările rezervate şi ce efect a avut amenda dată unei firme, pentru gropile lăsate în carosabil.

„Amintindu-ne de generalul Berthelot” se intitulează interviul realizat de o hasdeiană cu nepotul celebrului militar francez.

Horaţiu Mălăele vine al Buzău. Detalii în pagina culturală.

Stan Brebenel semnează editorialul Musulmanii, butoiul de pulbere?, despre pericolul extremismului provocat de valul de imigranţi.

Dintre titluri, amintim „Copii buzoieni, maltrataţi în familie” şi „Şeful Poliţiei Rutiere a demisionat”.

Viaţa Buzăului publică articole de medicină naturistă, programele TV, anunţuri imobiliare şi locurile de muncă vacante.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *

Te-ar putea interesa si

Comemorare

14.02.24 15:33 Ultima modificare 14.02.24 15:36

Cu multă durere în suflet anunțăm plecarea dintre noi a celui care…