VIAŢA BUZĂULUI APARE SÂMBĂTĂ. 20 DE PAGINI CU INFORMAŢII DE INTERES LOCAL

VIAŢA BUZĂULUI APARE SÂMBĂTĂ. 20 DE PAGINI CU INFORMAŢII DE INTERES LOCAL

Mâine apare o nouă ediţie a săptămânalului Viaţa Buzăului. Cititorii de presă au la dispoziţie 20 de pagini, cu informaţii de interes local.

Viata Buzaului 9 ian„Oamenii străzii mor pe capete la Buzău”, se titrează pe prima pagină. O situaţie care ridică semne de întrebare asupra utilităţii adăpostului primăriei, înfiinţat special ca astfel de cazuri să nu se mai întâmple în oraşul Buzău.

Unele case dărăpănate de pe Cuza Vodă au devenit un pericol pentru trecători. Citiţi ce promit autorităţile. În articolul intitulat „Arată execrabil, miroase la fel”, publicat în urma numeroaselor sesizări ale buzoienilor la adresa WC-ului public de la Piaţa centrală, aflaţi cine ar fi de vină pentru deficienţele reclamate.

Buzoienii primesc o veste bună: vor plăti mai puţin pentru apă. Aflaţi de semenea şi ce alte lucrări urmează a se efectua în acest an pe drumul spre Braşov. (7)

Mai puteţi citi declaraţiile ministrului Apărării după vizita în garnizoana Buzău, o statistică îngrijorătoare a accidentelor rutiere din judeţ, ce sponsorizări a primit Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă şi câte cazuri de buzoieni infectaţi în spitale s-au raportat anul trecut.

Marfa îngheaţă în cea mai mare piaţă buzoiană. Aflaţi de ce Piaţa Centrală nu poate fi acoperita complet.

Primăria a răspuns reclamaţiilor unor buzoieni privind plata impozitului. Amănunte pe ultima pagină.

Stan Brebenel semnează editorialul Lost. Pierduţi pe Terra, despre înalţii demnitari plecaţi pe diverse meridiane de sărbători şi cărora – în opinia sa – „nu le-a simţit nimeni lipsa şi parcă treaba merge mai bine fără ei”

Viaţa Buzăului publică articole de medicină naturistă, programele TV, anunţuri imobiliare şi locurile de muncă vacante.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *

Te-ar putea interesa si

Comemorare

14.02.24 15:33 Ultima modificare 14.02.24 15:36

Cu multă durere în suflet anunțăm plecarea dintre noi a celui care…