VIAŢA BUZĂULUI APARE SÂMBĂTĂ. 20 DE PAGINI CU INFORMAŢII DE INTERES LOCAL

VIAŢA BUZĂULUI APARE SÂMBĂTĂ.  20 DE PAGINI CU INFORMAŢII DE INTERES LOCAL

Mâine apare o nouă ediţie a săptămânalului Viaţa Buzăului. Cititorii de presă au la dispoziţie 20 de pagini, cu informaţii de interes local.

viata buzaului 17 novUn alt spaţiu verde din Buzău este ameninţat cu dispariţia. Citiţi pe prima pagină cum a ajuns un container în parcul de lângă zidul Episcopiei şi cum au reacţionat autorităţile.

Medicii continuă să-şi susţină revendicările. Aflaţi cum evoluează conflicul de la Spitalul Judeţean, care s-ar putea solda cu închiderea unităţii medicale .

Buzoienii sunt informaţi ce şanse sunt să se realizeze Centura de Est a municipiului şi când se va redeschide Podul de la Vadu Paşii. Ce promisiuni sunt pentru Drumul Chihlimbarului şi cine vrea să salveze de la ruină Cercul Militar

În articolul „La drum cu bastonul alb”, cititorii află cum circulă nevăzătorii prin Buzău.

Cititorii află că numărul vaccinurilor antigripale gratuite repartizate Buzăului este insuficient şi ce recomandări au primit medicii de familie.

Patru ţări europene îşi trimit delegaţii la Colegiul Hasdeu. Citiţi cum pregătesc hasdeienii Şcoala viitorului în epoca internetului.

În editorialul „Urmează o iarnă de coşmar”, Stan Brebenel analizează tăvălugul populist al majorărilor salariale, în pragul unei ierni care va arde buzunarele majorităţii românilor.

Dintre titluri, amintim „Cea mai urâtă Gară” şi „Gropile de pe Republicii”.

Viaţa Buzăului publică articole de medicină naturistă, programele TV, anunţuri imobiliare şi locurile de muncă vacante.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *

Te-ar putea interesa si

Comemorare

14.02.24 15:33 Ultima modificare 14.02.24 15:36

Cu multă durere în suflet anunțăm plecarea dintre noi a celui care…