VIAŢA BUZĂULUI APARE SÂMBĂTĂ. 20 DE PAGINI CU INFORMAŢII DE INTERES LOCAL

VIAŢA BUZĂULUI APARE SÂMBĂTĂ. 20 DE PAGINI CU INFORMAŢII DE INTERES LOCAL

Mâine apare o nouă ediţie a săptămânalului Viaţa Buzăului. Cititorii de presă au la dispoziţie 20 de pagini, cu informaţii de interes local.

viata buzaului 28 martieMai multe veşti bune a furnizat Constantin Boşcodeală în ultimele zile locuitorilor municipiului Buzău. Aflaţi ce promisiuni face primarul despre preţul energiei termice şi transportul în comun.

Buzoienii află planurile noului viceprimar şi cum vor arăta microbuzele care vor circula începând din luna mai. Autorităţile locale trebuie să ia măsuri pentru ca în zona Cuza Vodă să poate intra pompierii sau ambulanţele. Buzoienii din blocurile turn au un nou motiv de supărare, expertiza liftului.

În articolul Staţie GPL pe terenul de la Experimentala, aflaţi că din chiria pe doi ani se plătesc salariile angajaţilor pe o lună.

Sub titlul Elena Udrea şi cu alţii ne-au promis 900 de locuinţe ANL, aflaţi cum a fost abandonat proiectul în care mulţi tineri îşi puseseră speranţe.

În această ediţie, citiţi păţania unei buzoience care a lăsat uşa casei descuiată şi când vor veni vaccinurile pentru bebeluşi. În 2015, doi buzoieni cunoscuţi vor primi titlul de Omul anului.

Un hasdeian la capătul lumii – Citiţi povestea unei foste eleve a Colegiului care acum face cercetare în Japonia.

Dintre titluri, amintim „Se va reabilita fântâna din Piaţa Dacia” şi „Un buzoian înscrie la Cupa Mondială de minifotbal din SUA”

Viaţa Buzăului publică articole de medicină naturistă, programele TV, anunţuri imobiliare şi locurile de muncă vacante.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *

Te-ar putea interesa si

Comemorare

14.02.24 15:33 Ultima modificare 14.02.24 15:36

Cu multă durere în suflet anunțăm plecarea dintre noi a celui care…