VIAŢA BUZĂULUI – 20 DE PAGINI CU INFORMAŢII DE INTERES LOCAL

VIAŢA BUZĂULUI – 20 DE PAGINI CU INFORMAŢII DE INTERES LOCAL

În noua ediţie a săptămânalului Viaţa Buzăului, cititorii de presă au la dispoziţie 20 de pagini, cu informaţii de interes local.

Viata Buzaului 15 augustAtitudine reprobabilă a funcţionarei Mironescu. Bătaie de joc la adresa oamenilor bătrâni şi bolnavi, se titrează pe prima pagină. Citiţi cum a fost tratat un octogenar care a avut nevoie de o adeverinţă de la Serviciul Fond Locativ al Primăriei.

În articolul Buzăul sub asediul câinilor fără stăpân, aflaţi cum se dezvinovăţesc autorităţile.

Cititorii află de ce unele locuri de joacă dintre blocuri vor fi desfiinţate şi cum va arăta zona din faţa blocului Magnolia după reabilitare.

Muzeul Judeţean se pregăteşte de deschidere, iar Şcolile se primenesc. Citiţi de ce unele unităţi de învăţământ nu pot primi autorizaţii de funcţionare.

În această ediţie, sunt prezentate Capcanele de pe trotuare şi isprava unui poliţist local, filmat „La bustul gol în timpul serviciului”.

Elevii din echipa SOYUZ se pregătesc de finala primei competiţii naţionale de rovere. Citiţi despre performanţele unor tineri buzoieni şi pasiunea care i-a condus să construiască roboţi spaţiali.

Dintre titluri, amintim „O femeie manager, candidatul surpriză al PNL la primăria Buzău” şi „Sediul APIA a fost devastat de un incendiu”.

Viaţa Buzăului publică articole de medicină naturistă, programele TV, anunţuri imobiliare şi locurile de muncă vacante.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *

Te-ar putea interesa si

Comemorare

14.02.24 15:33 Ultima modificare 14.02.24 15:36

Cu multă durere în suflet anunțăm plecarea dintre noi a celui care…