VIAŢA BUZĂULUI APARE SÂMBĂTĂ. 20 DE PAGINI CU INFORMAŢII DE INTERES LOCAL

VIAŢA BUZĂULUI APARE SÂMBĂTĂ. 20 DE PAGINI CU INFORMAŢII DE INTERES LOCAL

Mâine apare o nouă ediţie a săptămânalului Viaţa Buzăului. Cititorii de presă au la dispoziţie 20 de pagini, cu informaţii de interes local.

Viata Buzaului 18 iulieConsilierul PSD Florin Toader a devenit „suspect” de lovire se titrează pe prima pagină. Aflaţi în ce stadiu se află urmărirea penală în cazul acuzaţiilor de lovire şi ce nou dosar penal i se pregăteşte.  

Centrul oraşului se transformă noaptea în târg de legume şi fructe. Gălăgia este insuprotabilă pentru locatari iar unele tranzacţii sunt ilegale. Citiţi de unde provine marfa pe care o găsim pe unele tarabe din Piaţa Centrală.

O stradă de abia modernizată are probleme cu canalizarea. Aflaţi ce vor să facă locuitorii de pe Panait Moşoiu dacă primăria nu va rezolva problema.

Buzoienii află cum va fi reparat cel mai lung drum judeţean, ce alternativă naturală oferă Experimentala pentru odorizantele de cameră şi de ce a scăzut frecvenţa autobuzelor pe unele trasee.

În această ediţie, aflaţi care au fost cele mai căutate licee şi cu ce medie s-a intrat la unităţile de top.

Dintre titluri, amintim „Zece ţigani au făcut baie îmbrăcaţi în Ştrandul Tineretului” şi „Bîgiu, trimis în jduecată pentru spălare de bani”.

Viaţa Buzăului publică articole de medicină naturistă, programele TV, anunţuri imobiliare  şi locurile de muncă vacante.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *

Te-ar putea interesa si

Comemorare

14.02.24 15:33 Ultima modificare 14.02.24 15:36

Cu multă durere în suflet anunțăm plecarea dintre noi a celui care…