VIAŢA BUZĂULUI APARE SÂMBĂTĂ. 20 DE PAGINI CU INFORMAŢII DE INTERES LOCAL

VIAŢA BUZĂULUI APARE SÂMBĂTĂ. 20 DE PAGINI CU INFORMAŢII DE INTERES LOCAL

Mâine apare o nouă ediţie a săptămânalului Viaţa Buzăului. Cititorii de presă au la dispoziţie 20 de pagini, cu informaţii de interes local.

viata 25 august„Constructori amatori”, se titrează pe prima pagină. Aflaţi cum au fost asfaltate în bătaie de joc trotuarele de pe o stradă din municipiu.

În această ediţie citiţi despre situaţia imposibilă în care se află localnicii din Cernăteşti, din cauza unor adăposturi pentru câini care nu respectă nicio normă de igienă. Autorităţile au descins la faţa locului. Aflaţi cu ce rezultate!

Buzoienii sunt informaţi cine va avea voie cu maşina în Crâng, conform unui proiect de hotărâre aflat în dezbatere publică. Citiţi şi ce măsuri iau autorităţile pentru ca buzoienii să nu resimtă dispariţia maxi taxi de pe trasee.

Poliţiştii locali sunt din nou în conflict cu administraţia locală. Mărul discordiei: impunerea probelor sportive. Aflaţi de ce nu au fost susţinute baremele în această lună şi ce s-a discutat în comisia de dialog social.

Primăria vrea să construiască noi grădiniţe. Citiţi unde va fi amplasată prima dintre acestea.

Viaţa Buzăului informează că talciocul va funcţiona şi sâmbăta, mutarea colegiului Eminescu se amână şi unde se modernizează sau se construiesc noi locuri de joacă.

Iubitorii sportului află că Sala Romeo Iamandi este pregătită pentru competiţii de elită, iar terenul Stadionului Gloria prinde contur.

În articolul „Buzău, oraşul contrastelor”, sunt prezentate imagini în antiteză ale porţilor de intrare în municipiu.

Un material de presă a condus la curăţarea „peste noapte” a unui parc. Amănunte în articolul „Parcul transformat în coş de gunoi”.

Pe ultima pagină este semnalat focarul de infecţii din „curtea” Direcţiei Silvice.

Dintre titluri, amintim „Absenteism la bacalaureatul de toamnă”, „Rata şomajului, scădere record în 2018”  şi „Şase artişti plastici, la Barbizonul de Buzău”

Viata Buzăului publică articole de medicină naturistă, programele TV, anunţuri imobiliare şi locurile de muncă vacante.

pagini 25 august

Publicat de: Editat de:
Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *

Te-ar putea interesa si

Comemorare

14.02.24 15:33 Ultima modificare 14.02.24 15:36

Cu multă durere în suflet anunțăm plecarea dintre noi a celui care…