VIAŢA BUZĂULUI APARE SÂMBĂTĂ. 20 DE PAGINI CU INFORMAŢII DE INTERES LOCAL

VIAŢA BUZĂULUI APARE SÂMBĂTĂ. 20 DE PAGINI CU INFORMAŢII DE INTERES LOCAL

Mâine apare o nouă ediţie a săptămânalului Viaţa Buzăului. Cititorii de presă au la dispoziţie 20 de pagini, cu informaţii de interes local.

viata 3 febrEtnobotanicele fac ravagii în rândul tinerilor buzoieni, se titrează pe prima pagină. Aflaţi ce declară medicii de la UPU despre cazurile cu care se confruntă în ultimul timp şi sfaturile specialiştilor de la centrul antidrog.

Cititorii sunt informaţi că va fi construit un bloc pentru medici, cu scopul de a-i atrage la Buzău. Aflaţi de ce a fost eliminată taxa în Obor şi cât va costa intrarea în Talcioc. Aviz celor interesaţi să acceseze fonduri europene: se înfiinţează un birou de consultanţă.

Veşti importante pentru locuitorii din judeţ. Legumicultorii sunt invitaţi să se înscrie în programul tomatelor. Ministerul Agriculturii oferă gratuit porci iar crescătorii de oi pot vinde lâna la un preţ bun.

În această ediţie, citiţi la cât ajunge impozitul pentru clădirile şi terenurile neîngrijite şi cu cât s-au mărit salariile în educaţie la început de an.

Arhiepiscopia dă starul afacerii imobiliare. Aflaţi unde se va construi un nou cartier.

Hasdeienii publică un reportaj realizat la Valea Plopului, într-o acţiune în ajutorul unor copii greu încercaţi.

În pagina rezervată sportului, citiţi despre ultimele achiziţii reuşite de echipele de fotbal şi de rugby ale clubului Gloria.

Bacalaureatul începe pe 12 februarie, iar plata dascălilor implicaţi în examen este încă o necunoscută. Amănunte pe ultima pagină.

Dintre titluri, amintim „Strada Sf. Sava va fi prelungită” şi „Caravana Alege oaia!, la Buzău”.

Viaţa Buzăului publică articole de medicină naturistă, programele TV, anunţuri imobiliare  şi locurile de muncă vacante.

pagini 3febr

Publicat de: Editat de:
Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *

Te-ar putea interesa si

Comemorare

14.02.24 15:33 Ultima modificare 14.02.24 15:36

Cu multă durere în suflet anunțăm plecarea dintre noi a celui care…