UN CARTIER NOU. MII DE CASE POT FI CONSTRUITE ÎN NORD-ESTUL ORAŞULUI

UN CARTIER NOU. MII DE CASE POT FI CONSTRUITE ÎN NORD-ESTUL ORAŞULUI

Între Parcul Tineretului şi cartierul Dorobanţi 2 există un teren suficient de mare pentru a putea permite construirea catorva mii de case. Consilierii municipali au aprobat ieri oportunitatea investiţie . Primăria vrea să facă din această zonă cel mai frumos cartier din oraş.

teren constructie 4Încă de la instalarea ca edil şef la Palatul Comunal, în urmă cu doi ani, mai mulţi buzoieni i-au solicitat primarului Constantin Toma aprobarea să-şi ridice case  în zona de nord-est a oraşului.

Zona cuprinsă între Parcul Tineretului şi cartierul Dorobanţi 2 este suficient de mare pentru a putea permite construirea unui nou cartier al Buzăului.

Consilierii municipali au aprobat ieri, în şedinţa Consiliului Local Municipal ultimul aviz pentru efectuarea Planului Urbanistic Zonal, pentru a putea fi emise autorizaţiile de construire.

Tot ieri, consilierii locali municipali au aprobat şi trecerea în proprietate publică a terenurilor aferente drumurilor de exploatare şi a canalelor de irigaţie perpendiculare pe Iazul Morilor. (Corneliu Floriceanu)

Publicat de: Editat de:
Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *

Te-ar putea interesa si