TREI MECIURI, ÎN PATRU ZILE. PROGRAM ÎNCĂRCAT PENTRU HC BUZĂU

TREI MECIURI, ÎN PATRU ZILE. PROGRAM ÎNCĂRCAT PENTRU HC BUZĂU

După ce la finele saptamanii trecute Lupii buzoieni au fost nevoiți să dispute patru meciuri în cinci zile, handbaliștii de la HC vor fi supuși, din nou, unui turneu în cadrul căruia vor avea un program draconic. Dincolo de valoarea adversarilor, conducătorii clubului se tem cel mai mult de accidentări.

hc buzau - minaur baia mare et17Trei meciuri, în patru zile. La doar câteva zile distanță de un altul, în care s-a jucat aproape zilnic. Din nou, Federația a programat un turneu fără să ia în considerare uzura la care se expun handbaliștii. HC  Buzău va juca Duminică, împotriva celor de la Focșani, pentru ca, după doar o zi de pauză lupii să dispute meciul cu Bacăul. Miercuri, este programată partida cu Botoșani, la prima vedere cea mai ușoară din acest turneu.

În tabăra buzoiană deja se resimte efortul depus la turneele din cadrul Ligii Zimbrilor. Pe lângă afecțiunile generate de programul aglomerat, Pero Milosevic nu se va mai putea baza în acest sezon pe  Amin Yousefinezhad. Interul stânga a suferit o accidentare de coșmar, dublă fractură deschisă, fiind deja operat, între timp. O altă piesă de bază, Vuk Milosevic, are o îndindere musculară chiar la brațul de aruncare.

Turneul de la începutul săptămânii viitoare va fi găzduit tot de Cluj, același oraș în care s-au disputat și ultimele meciuri din Liga Zimbrilor. (Andrei Solomon)

[youtube]https://youtu.be/9-i-0gRHr3Y[/youtube]

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *

Te-ar putea interesa si