TEATRUL BUZOIAN A REVENIT ACASĂ. SALĂ NOUĂ, MODERNĂ ŞI COCHETĂ

TEATRUL BUZOIAN A REVENIT ACASĂ. SALĂ NOUĂ, MODERNĂ ŞI COCHETĂ

După ce, mai mulţi ani la rand, spectacolele teatrului „George Ciprian” s-au desfăşurat la Consiliul Judetean, într-o sală care nu era dotată tehnic pentru astfel de reprezentaţii, publicul buzoian va putea beneficia de o sală adevărată de teatru.

teatru 2Angajaţii teatrului au început să mute birourile din sediul provizoriu de lîngă Prefectură, iar instituţia va funcţiona în curând în locaţia tradiţională de la Muzeul Judeţean.

Cabinele actorilor, camera de oaspeţi, cabina de machiaj, depozitele de costume, recuzită şi mobilier au început deja să fie mobilate, în aşteptarea reprezentaţiilor care vor avea loc pe scena noului teatru.

Sala este foarte intimă şi frumoasă iar spectatorii se vor simţi confortabil în cele 260 de fotolii noi.

Sala de teatru a fost echipată cu tehnică adecvată, începând de la lumini, cu proiectoare inteligente, până la dotările de scenă moderne, maşină de vânt sau de zăpadă, care vor fi folosite chiar în premiera de inaugurare.

Buzăul avea nevoie de o astfel de sală, construită special pentru reprezentaţiile de teatru, care necesită schimbări de decorori efecte de lumini şi sunet.

De altfel, sala va putea fi folosită şi pentru altfel de activităţi care ţin de arta spectacolului.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *

Te-ar putea interesa si

Comemorare

14.02.24 15:33 Ultima modificare 14.02.24 15:36

Cu multă durere în suflet anunțăm plecarea dintre noi a celui care…