SUB CERUL LIBER. BUZOIENII AŞTEAPTĂ AUTOBUZUL ÎN PLOAIE

SUB CERUL LIBER. BUZOIENII AŞTEAPTĂ AUTOBUZUL ÎN PLOAIE

Majoritatea staţiilor de călători de pe traseele de transport în comun din oraş nu sunt amenajate deloc. Multe dintre ele pot fi recunoscute doar după indicatorul pentru traseu iar călătorii aşteaptă autobuzele sub cerul liber. Edilii promit că de anul viitor staţiile din oraş vor oferi condiţii civilizate cetăţenilor care folosesc transportul urban.

statie-1Vara stau în plin soare, toamna şi primăvara în ploaie iar iarna în ger şi viscol. De ani de zile, buzoienii care folosesc transportul urban în comun, sunt obligaţi să înfrunte vicisitudinile naturii fără ca cineva să se intereseze de confortul lor.

Majoritatea staţiilor de autobuz din oraş se află sub cerul liber şi multe dintre ele nu sunt dotate nici măcar cu o bancă pentru cei vârstnici.

În afară de faptul că pe trasee vor circula autobuze noi şi moderne şi că străzile respective vor fi asfaltate proaspăt, proiectul prevede şi construirea de staţii de călători civilizate.

Promisiunea edililor sună foarte bine pentru miile de buzoieni care ajung la şcoală sau la serviciu cu autobuzul.

Până atunci, aşteaptă – cu mic, cu mare – în ploaie şi frig şi nu peste multă vreme vor îndura şi viscolul. (Corneliu Floriceanu)

Publicat de: Editat de:
Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *

Te-ar putea interesa si