SE DĂ STARTUL CAMPIONATULUI JUDEŢEAN DE FUTSAL. PRIMELE PARTIDE SE VOR DESFĂŞURA SÂMBĂTĂ

SE DĂ STARTUL CAMPIONATULUI JUDEŢEAN DE FUTSAL. PRIMELE PARTIDE SE VOR DESFĂŞURA SÂMBĂTĂ

Primul episod al Campionatului Judeţean de Futsal, competiţie organizată în premieră de AJF Buzău, se va consemna sâmbătă. Cele 10 echipe aliniate la start au fost împărţite în două grupe iar câştigătoarea competiţiei va reprezenta Buzăul, în primăvară, la un turneu final ce se va desfăşura în Capitală.

FUTSAL ED 1 petre

10 echipe s-au aliniat la startul competiţiei ce debutează sâmbătă şi îşi va afla laureata pe 17 februarie. Combatantele au fost împărţite în două grupe. Câştigătoarea trofeului va reprezenta Buzăul la un turneu final ce se va disputa în primăvară, la Bucureşti. Întrecerea este concepută pentru jucători legitimaţi la echipele afiliate AJF, din ligile a patra, a cincea şi a şasea.

Campionatul de futsal a fost conceput  pentru a da posibilitatea echipelor afiliate să joace într-o competiţie organizată, pe timp de iarnă. Cum condiţiile pe terenurile din mediul rural sunt mai degrabă precare, fotbaliştii de la diviziile 4, 5 şi 6 intrau în repaus total, pe toată durata pauzei competiţionale.

Echipele aliniate la start sunt Olimpia Rm.Sărat,  Inter Căneşti,  Team Săgeata, Unirea Stâlpu, FC Buzău,  SCM Gloria,  Gloria Vadu Paşii,  Viitorul Verneşti,  Tricolorul Gălbinaşi şi Viitorul Buzău. (Andrei Solomon)

Publicat de: Editat de:
Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *

Te-ar putea interesa si

Comemorare

14.02.24 15:33 Ultima modificare 14.02.24 15:36

Cu multă durere în suflet anunțăm plecarea dintre noi a celui care…