SISTEM ELECTRONIC DE TAXARE, ÎN AUTOBUZE. SE EFICIENTIZEAZĂ ACTIVITATEA DE TRANSPORT PUBLIC LOCAL

SISTEM ELECTRONIC DE TAXARE, ÎN AUTOBUZE. SE EFICIENTIZEAZĂ ACTIVITATEA DE TRANSPORT PUBLIC LOCAL

Pe final de an societatea de transport local bifează o nouă reușită. Începând cu această săptămână, Trans Bus a început implementarea sistemului electronic de taxare a titlurilor de călătorii (E-ticketing). Astfel, se urmărește eficientizarea activității de transport public local, alocarea mai eficientă a resurselor, cu efect direct al creșterii calității serviciului oferit călătorilor.

validator calatorieSocietatea de transport local anunță călătorii că începand cu această săptămână Trans Bus a început implementarea sistemului electronic de taxare a titlurilor de călătorii (E-ticketing).

Prima etapa de operaționalizare a sistemului de taxare electronică va demara în această săptămână, prin transpunerea abonamentelor actuale pe card contactless pentru călătorii ce beneficiaza de gratuități sau reduceri pe transportul public local.

A doua etapă constă în eliberarea cardurilor contactless și pentru călătorii care nu beneficiază de facilități la punctele de emitere și reîncarcare ale Trans Bus, preconizând implementarea acestei etape începând cu luna ianuarie 2021.

De asemenea, a fost păstrat biletul de călătorie ca opțiune de plată a călătoriei, pentru călătorii ocazionali. Noul bilet de călătorie va fi  pe suport de hârtie termică și  va fi validat în autobuze. (Mirela Copariu)

https://youtu.be/qROPhS2F6Gc

 

Publicat de: Editat de:
Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *

Te-ar putea interesa si

Comemorare

14.02.24 15:33 Ultima modificare 14.02.24 15:36

Cu multă durere în suflet anunțăm plecarea dintre noi a celui care…