SE VOR CONCESIONA LOCURILE DE PARCARE. SE VA PERMITE ŞI PARCAREA PE BĂLCESCU ÎN WEEKEND

SE VOR CONCESIONA LOCURILE DE PARCARE. SE VA PERMITE ŞI PARCAREA PE BĂLCESCU ÎN WEEKEND

O idee despre care fosta administraţie locală nici nu vroia să audă a fost reluată de actuala conducere a Primăriei Buzău. Este vorba despre concesionare locurilor de parcare din faţa blocurilor din cartiere. De asemenea, se va permite şi parcarea maşinilor pe Bulevardul Bălcescu în timpul week-endului, dar contracost. Viceprimarul Andrei Neder susţine că aceste măsuri vor veni să răspundă nevoilor cetăţenilor şi vor aduce şi bani în plus la bugetul local.

parcare cartierDe-a lungul timpului, pe adresa Primăriei Buzău au fost depuse numeroase solicitări din partea buzoienilor pentru concesionarea locurilor de parcare.

Dacă în trecut acest lucru a fost respins cu fermitate, ideea a fost reluată de actuala conducere a Primăriei care a decis că cetăţenii vor putea, contracost, să îşi rezerve un loc de parcare în faţa blocului. Viceprimarul Andrei Neder este de părere că în acest fel se vor aduce mai mulţi bani la bugetul local.

Tot pe acelaşi considerent, de colectare a banilor, se va permite şi parcarea pe Bulevardul Bălcescu în timpul week-endului.

Modalitatea prin care se vor putea concesiona locurile de parcare urmează a fi stabilita prin hotărâre de consiliu local, însă până la sfârşitul anului se vor stabili toate detaliile, potrivit reprezentanţilor Primăriei Buzău. (Mirela Copariu)

Publicat de: Editat de:
Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *

Te-ar putea interesa si

Comemorare

14.02.24 15:33 Ultima modificare 14.02.24 15:36

Cu multă durere în suflet anunțăm plecarea dintre noi a celui care…