SE VÂND LOCUINŢELE ANL. PRIMĂRIA SE OCUPĂ DE DOCUMENTAŢIE

SE VÂND LOCUINŢELE ANL. PRIMĂRIA SE OCUPĂ DE DOCUMENTAŢIE

Veste bună pentru buzoienii care aşteaptă de ani buni să poată cumpăra apartamentele ANL în care locuiesc. Primăria municipiului Buzău face demersuri în acest sens şi chiar s-a depus documentaţia necesară la OCPI pentru rezolvarea problemelor cu cărţile funciare. Mai mult decât atât, municipalitatea va demara încă un proiect de construire de locuinţe tip ANL.

anl 01De ani buni, buzoienii care locuiesc în apartamente ANL îşi doresc să le poată achiziţiona. Reprezentanţii Primăriei Buzău susţin că sunt de acord cu acest lucru şi chiar au făcut demersuri în acest sens, iar în cel mai scurt timp locuinţele vor putea fi cumpărate după ce se vor rezolva problemele cu cărţile funciare.

Apartamentele din 4 blocuri ANL vor putea fi cumpărate de cei care locuiesc în ele, dar numai după ce se vor parcuge toţi paşii legali. Mai mult decât atât, Primăria Buzău a anunţat că intenţionează ca în viitorul apropiat să construiască alte locuinţe tip ANL.

Cel mai probabil, noile locuinţe ANL vor fi ridicate pe un teren ce aparţine municipalităţii, din apropierea fostului Liceu de Poliţie. (Mirela Copariu)

Publicat de: Editat de:
Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *

Te-ar putea interesa si

Comemorare

14.02.24 15:33 Ultima modificare 14.02.24 15:36

Cu multă durere în suflet anunțăm plecarea dintre noi a celui care…