SE REIAU ATELIERELE DE DEZVOLTARE PERSONALĂ. AU FOST CERUTE DE ADOLESCENȚI ȘI PĂRINȚI

SE REIAU ATELIERELE DE DEZVOLTARE PERSONALĂ. AU FOST CERUTE DE ADOLESCENȚI ȘI PĂRINȚI

Lansate în premieră la finalul lunii martie, atelierele de dezvoltare personală organizate la Muzeul Județean Buzău revin după o pauză de aproape o lună de zile. Seminariile au fost extrem de solicitate de elevi și adolescenți, dar și de părinții acestora.

atelier 1La Muzeul Județean se reiau atelierele de dezvoltare personală, pentru elevi, care, cu ajutorul specialiștilor, au învățat să se exprime mai ușor și să-și gestioneze mai bine emoțiile în această perioadă de pandemie, când au fost nevoiți să facă față multor schimbări atât la școală cât și în obiceiurile zilnice.

Primele ateliere sunt programate pentru 10 mai. “Sunet și echilibru”, “Debate”, “Bunele maniere”, “Călătorie în țara emoțiilor” și “Emoții vizuale”. Accesul este liber la toate atelierele organizate în cadrul proiectului. Reluarea atelierelor vine ca un răspuns la solicitările elevilor, dar și ale părinilor.

Workshop-urile se organizează la sediul Muzeului Județean Buzău, cu respectarea normele sanitare în vigoare și cu maximum 5 participanți per atelier, existând o planificare clară. (Mirela Copariu)

Publicat de: Editat de:
Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *

Te-ar putea interesa si