SE REIA ȘI LIGA A V-A. PRIMELE MECIURI SE VOR DISPUTA DUMINICĂ

SE REIA ȘI LIGA A V-A. PRIMELE MECIURI SE VOR DISPUTA DUMINICĂ

După ce liga a IV-a s-a reluat cu succes, în urmă cu câteva săptămâni, Comisia de Competiții din cadrul Asociației Județene de Fotbal a stabilit componența celor două serii ale celui de-al cincilea eșalon. Împărțirea pe grupe s-a făcut pe criterii geografice, pentru a scuti participantele de cheltuieli inutile.
liga 5Prima etapă a Ligii a V-a se va disputa chiar duminică, de la ora 12. Participantele au fost împărțite în două serii, pe criterii geografice, astfel că deplasările echipelor la meciuri vor fi mai scurte. În seria întâi au fost repartizate Olimpia Pogoanele, Luceafărul CA Rosetti, Știința Bălăceanu, Unirea Padina, Voința Limpeziș 2, Viitorul Murgești, Viitorul Știubei și Recolta Boldu.
În paralel, în seria aII-a vor juca Internațional Cănești, Știința Cernătești, AS Chiojdu, Rapid Pârscov, AS Săhăteni, Progresul Beceni, Luceafărul Maxenu și Energia Clondiru.
Echipele clasate pe primul loc în cele două serii vor promova direct în Liga a IV-a, în timp ce grupările clasate pe pozițiile secunde vor disputa un baraj de promovare. Meciul dintre vicecampioane este programat pe 27 iunie și se va disputa pe un teren neutru. (Andrei Solomon)

Publicat de: Editat de:
Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *

Te-ar putea interesa si